Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi időközönként nézettétek...

Mennyi időközönként nézettétek a toxoplazmát, aki nem volt védett?

Figyelt kérdés

Sajnos eddig nem estem át rajta.

Viszonylag régen nézettem meg, a 12.héten. Màjus első napjaiban. És most megyek hétfőn újra. Kicsit tartok hogy sok idő telt el, remélem nem lesz semmi baj. Nagyon igyekeztem vigyázni, de azért főztem, ettem itt ott gyrost vagy bármit (érdekes akkor pont nem jutott eszembe csak utólag parázok) meg virágot ültettem, stb stb. Mondjuk minden évben ültetek virágot és macskánk sincs, gyümölcs zöldséget mindig megmosok, hússal is vigyázok. Csak mégis parázok.

Néhàny helyen azt olvasom 2 havonta kell levetetni (ebbe még visitva bele is férek) de sok hekyen viszont 4-6 hetet írnak. Ha véletlen elkaptam mondjuk 4-5 hete akkor már lehet nem is tudnak segiteni rajta?

(Igaz 2 genetikam tul vagyok, es minden rendben volt, de ugy tudom a toxoplazmának nincsenek uh jelei) sajnos ugye a fertőzés meg tünetmentes.

Eléggé izgulok, de remélem csak feleslegesen. :/

2023. júl. 9. 17:27
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Köszi a valaszokat!

Volt sok hasznos benne! Mindenkinek ment a 👍

2023. júl. 10. 14:45
 32/33 anonim ***** válasza:
Trimeszterenként nézték nekem,orvos írta ki alapból,akinél negatív volt. Volt benti cicám egyébként.
2023. júl. 10. 15:13
 33/33 anonim ***** válasza:
32# vagyok. Ja és a vérvételi beutalóimat államiban kaptam,sima sztk.
2023. júl. 10. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!