Valóban nagyobb babát eredményezhetnek a terhes vitaminok?
Nem
Lanyommal nem szedtem semmit,4250 gramm eltt es 53 cm
Fiammal vegig szedtem a femibiont ,o 3600 gramm lett es 50 cm
Nem, nincs köze hozzá.
A súlybecslésről pedig tegnap is írták, hogy becslés. Rettentő pontatlan, nem kell ennyire rápörögni. Szinte biztos vagyok, hogy nem lesz 4,5 kg a lányod, lehet a 4et se fogja elérni. Az én fiam végig 2 héttel nagyobb volt, mégis 3700 grammal született.
Engedd el ezt a dolgot, tegnap is leírtuk, hogy ez csak becslés. Nagy eséllyel nem lesz 4,5 kg a lányod, sőt valószínűleg 4 kg sem.
Egyébként semmi köze a vitaminoknak ehhez.
1 vagyok
Nekem a lanyomnal ajuldoztak,hogy ilyen kicsi lesz,olyan kicsi lesz,inkubatorban lesz,nem lesz meg ket kilo sem.aha persze,hat ez nem jott be..
A fiammal pedig ugyanaz az orvos azt mondta,hat maganak szep nagy gyermeke szuletett eloszor,biztos lehet benne,hogy a fia el fogja erni minimum a négy és fél kilot,de lehet,hogy az ötöt is,centire sem lesz kicsi,nehez szulese lesz,keszuljon fel akar meg a csaszarra is.
Aha,hat ez sem jott be.
Masfel ora alatt a vajudast is beleertve kibújt a kis mogyoró,akinek öt kilosnak kellett volna lennie,csak ezt o nem tudta,es csak 3600 grammot sikerult hiznia odabent 🤣
Nem
Az elsővel nagyon figyeltem, nagyon szedtem.
Amig 3 kg volt.
2. Babával pedig gyakran elfelejtettem, kihagytam. 1 havi adagot kb 2 hónap alatt sikerült beszedni
Cukrom tökéletes volt mindig.
3,5 kg lett.
Most ikrek.
Nagyon figyelek, mindent szedek.. most a legvégén vagyok hanyagabb picit.
Normál átlagos 3 kg feletti babák lennének, ha eljutnánk a 40. Hétig (2,6-7 közt vannak 36 hetesen)
Hány olyat olvastam már, hogy majd 1 kilóval mérték el a baba súlyát.
Nekem is mértek már mindent, a végén 3 kiló sem lett a baba. De ha neked mégis nagy babád lesz, az sem probléma. Vagy mert idegeskedsz ennyire? Mert látom, nem ez az első kérdésed ezzel kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!