Valóban nagyobb babát eredményezhetnek a terhes vitaminok?
Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 04:45
11/16 anonim válasza:
El is tudják mérni,fiamat is 2 héttel nagyobbnak mondták. Kiírt előtt 5 nappal született, 3880 grammal. Ez egyáltalán nem nagy, 4 kilós gyerekek is születnek. Lányomnál is ugyanazt a vitamint szedtem, ő a kiírt napon született 3410 grammal. Szóval felejtsük el ezt a tévhitet, ha nagyobb gyerek születik sem a vitamintól van, inkább genetika áll a háttérben.
12/16 anonim válasza:
A kislányomat 3600 grammra becsülték 35. héten. 41+1-en született 3280 grammal. :) Végig szedtem vitamint.
13/16 anonim válasza:
Nem, dehogy. :) Mindkét terhességem alatt végigszedtem, nagyobb 3120 gramm volt, a kisebb 2970 gramm. :)
14/16 flora08 válasza:
Biztosan nem lesz nagyobb a vitamintól. Ahogy a tápszeres baba sem fog jobban elhízni, mint az anyatejes 😏 (csak azért említettem meg, mert ezzel szokták még ijesztgetni az anyukákat 🤦). A súlybecsléssel kapcsolatban a nővérem példáját tudom megemlíteni: riogatták, hogy jajj, négy kiló feletti a baba, jesszus, nagyon nagy...a kiírt időpont előtt született meg pár nappal, 3410 gr súllyal. Az én fiam 3290 gr volt, végig szedtem a Femibiont, sőt a terhesség előtt a Femibion 0-át is. Nem lett óriásbébi. Minden jót kívánok! 🙂
15/16 anonim válasza:
Mind a 2vel szedtem terhes vitamint, az egyik épphogy 3 kg lett, a másik 2600g. A 2600g babámat volt, aki 3kgra becsülte... Ennyit ér a súlybecslés is.
16/16 anonim válasza:
Mekkora babát vársz? Nem függ tőle, ez hiedelem és babona. Vitamin és vitamin nélkül is születik normális súlyú gyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!