5 hetes terhesen az alábbi dolgok normálisak?
Úgy néz ki, hogy 5 sikertelen inszem, 4 sikertelen lombik után végre sikerült teherbe esnem. Mivel még nem volt sajnos élő, normál terhességem, így nekem minden fura, ezért szeretnék kérdezni itt, dokihoz szerdán megyek. 1 hete teszteltem pozitívat, azóta erősödik a csík szépen (minden reggel csinálok, tudom, nem vagyok normális), és az alábbiakat tapasztalom még:
- mérsékelten csökkent az energiaszintem
-farkaséhes vagyok, gondot okoz a diéta betartása
-folyton fázok, alaphőm 36,8, estére megvan a 37 is, ennek következtében a kinti meleget sem úgy érzékelem
-csak a mellbimbóm érzékeny, nem úgy, mint menzi előtt be van durranva az egész mellem
-kezd hamar zsírosodni a hajam, bőröm
-ami a legdurvább, most este jelentkezett: sárga folyás, viszketés, égő érzés, minden egyéb nélkül. ugye nem vér keveredik bele? elég sűrű is
Szerintem a sárga folyás az égő, viszkető érzéssel inkább valamilyen fertőzés, mint bármi más. Én ezzel mindenképpen elmennék dokihoz, nehogy felszálljon.
Amúgy a többi mind lehet normális, okozhatják a hormonok (a fázás amúgy lehet a fertőzéstől is). Jó, én már a 16. hetet taposom, de nekem is hetek óta érzékeny csak a mellbimbóm.
Úgy értettem, hogy égő érzés, viszketés nélkül van, bocsi, rosszul fogalmaztam!
Gratulálok neked :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!