Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan aki terhessège...

Volt olyan aki terhessège alatt 1x hasznàlt Flector gèlt?

Figyelt kérdés
Tegnap 2-3 kicsi nyomàsnyit hasznàltam a derekam környèkère annyira fàjt ès utàna gondolkodtam,hogy hiàba ìrjàk,hogy a 6. Terhessègi hònaptòl nem lehet,attòl lehet nem kellett volna 🤦‍♀️.Ennyitől lehet baj?Most fogok a 2. Trimeszterbe lèpni pàr napon belül.Volt màr valaki ,aki hasznàlt ès egèszsèges maradt a pici?

2023. júl. 4. 21:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Gondolom akkor az sem ajànlott terhessèg alatt.Ha egèszsèges a pici ,akkor az a lènyeg.Köszönöm ès gratulàlok a kislànyodhoz 🙂
2023. júl. 4. 21:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már..

Én meg bevettem néha fél szem Algoflexet, mert semmi más nem mulasztotta el a hányásos migrénem, azt sem szabadna, de eszembe nem jutott, hogy 3-4 alkalommal fél szemtől bármi baja lenne a gyereknek, nem rendszeresen szedtem.

2023. júl. 4. 22:07
 13/13 A kérdező kommentje:
Èrtem,köszi a vàlaszt!Csak ez elvileg raktàrozòdik a bőr alatt ès ùgy fejti ki hatàsàt.De nem tudom,lehet ennyitől mèg nem lesz baj.
2023. júl. 5. 13:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!