Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan aki terhessège...

Volt olyan aki terhessège alatt 1x hasznàlt Flector gèlt?

Figyelt kérdés
Tegnap 2-3 kicsi nyomàsnyit hasznàltam a derekam környèkère annyira fàjt ès utàna gondolkodtam,hogy hiàba ìrjàk,hogy a 6. Terhessègi hònaptòl nem lehet,attòl lehet nem kellett volna 🤦‍♀️.Ennyitől lehet baj?Most fogok a 2. Trimeszterbe lèpni pàr napon belül.Volt màr valaki ,aki hasznàlt ès egèszsèges maradt a pici?

2023. júl. 4. 21:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Beszélj az orvosoddal, írjon fel ő valamit. Nekem is kellett Flector egy húzódásra, én a szoptatást hagytam abba miatta.
2023. júl. 4. 21:10
 2/13 A kérdező kommentje:
Hàt màr javult ès jobban vagyok,csak nem tudom,hogy 1 hasznàlattòl tehettem-e valami bajt.Ìrjàk,hogy sürgős esetben az 1. Ès 2.trimeszterben lehet hasznàlni rövid ideig,de akkor is felek!😕
2023. júl. 4. 21:15
 3/13 A kérdező kommentje:
Bocsànat hasznosra akartam jelölni a vàlaszodat.
2023. júl. 4. 21:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg semmi baja nem lesz a picinek, ne aggódj, nem használtad túl nagy mennyiségben. De tényleg kérdezd majd ki az orvosodat, hogy fájdalmak vagy egyéb panaszok esetén milyen készítményeket szabad használnod, mit javasol.
2023. júl. 4. 21:17
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen,remèlem tènyleg nem lesz baj 🥺Van itthon ben-u-ronom ès azt vettem be 1-et reggel.Azt lehet hasznàlni terheseknèl.De majd mindenkèppen megkèrdezem,ha megyek terhesgondozàsra.
2023. júl. 4. 21:22
 6/13 anonim ***** válasza:
40%
Komolyan minden kismama elveszti a józan itélőképességét?! Tegnap az octenisept volt halálos méreg, ma egy borsónyi flector?! Azért mert benned egy gyerek, még az agyad működhetne! A 3. babámat várom, de ennyi buggyant dolgot soha nem hordtam össze. Szerinted milyen halálos méreg lehet egy borsónyi krémben? Nem ciánt ittál, basszus....
2023. júl. 4. 21:31
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
6-os, nyilván nem racionális a félelem, de lehetsz picit megértőbb is, emlékezz vissza milyen volt, mikor először voltál várandós, sok minden tud elsőre ijesztő lenni. Ilyenkor a sok ismeretlen miatt hajlamos az ember minden kis apró hülyeségre ráparázni, aztán persze kialussza, de ehhez hasznos tud lenni egy-két megnyugtató szó.
2023. júl. 4. 21:38
 8/13 A kérdező kommentje:
Mert sokan ìrtàk,hogy nem szabad ès az ő orvosuk is ezt mondta ès megijedtem,mert èn 3 nyomàsnyit is hasznàltam.Az előző terhessègem nem vègződött jòl közèpidőben,ezèrt fèlek most jobban,de viszont ìgy mèg nem fàjt semmim sem.
2023. júl. 4. 21:40
 9/13 A kérdező kommentje:
7-es:Igen,köszönöm szèpen.Ràadàsul 2-en is vannak ès ezèrt fèlek jobban.😕
2023. júl. 4. 21:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én egy fél doboz voltarent kentem (persze nem egyszerre, hanem napok alatt) el a derekamra, olyan szinten fájt.

Nődokinak mondtam, annyi volt a válasz, hogy inkább az, mint egy derékfájás :)

2 éves a lányom

2023. júl. 4. 21:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!