Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A derèkba nagyon erősen...

A derèkba nagyon erősen nyilalò fajdalomtòl lesz valami baj a babàkkal? ☹

Figyelt kérdés
11+5 napos ikerterhes vagyok ès tegnap szerintem rosszul feküdtem ès mikor felkeletem elkezdett enyhèn fàjni a derekam bal oldalt csak,azutàn egyre jobban, estère menni sem tudtam,feküdni ès ülni se.Minden mozdulat olyan volt,ùgy nyilalt,mintha valaki kèst döfött volna bele ès akkor is fàjt,ha nem mozdultam meg,csak nem nyilalt,hanem folyamatos nyomàsfàjdalmat èreztem 😢Elkapott a sìrògörcs is annyira rossz volt .Nem aludtam egèsz èjszaka csak reggel 1 òràt hason a kimerültsègtől.Mèg mindig fàj,mondjuk egy picit mintha megnyugodott volna,de ha megmozdulok ès felàllok,ùgyanolyan rossz.Most vettem be egy ben-u-ron fàjdalomcsillapìtòt ,amit lehet terhesen.Szerintetek àrtottam a babàknak,hogy ilyen mèrtèkben szenvedtem,nyilalt az este a derekam?😥Èn valahogy megbìrkòzok a fàjdalommal,csak a babàkat fèltem.

#Szörnyű derèkfàjdalom #12.hèt körül
2023. júl. 4. 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Neki semmi baja nem lesz, de ha ennyire erős a fájdalom, akkor meg kellene vizsgálni.
2023. júl. 4. 09:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz bajuk, keress szakembert, reumatológust, vagy gyógytornászt. Kinesiotape is jó ilyenkor
2023. júl. 4. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A babák nem érzik a fájdalmat. A stresszt érzik közvetve, amit átélsz emiatt. Na de háborúkban is születtek már babák meg mindenféle családi tragédia vagy veszélyeztettség miatti aggodalom alatt... stb. szóval ha nem is ideális, bajuk nem lesz, emiatt nem kell még bűntudatot is érezned, hogy elrontod őket, mert mer fájni a derekad.

Terhességi hormonoktól kilazulnak az ízületek és ha nem elég erősek a gerinc körüli izmok, pl. sok ülőmunka miatt, akkor mindenféle becsípődés, elmozdulás okoz ilyet. Keress fel egy gyógytornászt, vagy ingyen, de lassabban kérj beutalót a háziorvostól a reumatológiára. Tanítanak majd nyújtózkodó, lazító mozdulatsort, hogy ne kelljen gyógyszert szedni és nagyon óvatos gyógytornát, amit végezhetsz terhesen is. Kineziotape, manuálterápia is jók.

2023. júl. 4. 11:28
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Jajjj, ne már! Mégis hogy a viharba lenne baja a babáknak, ha neked fáj a hátad?!

Keress fel egy jó gyógytornászt sürgősen, egy kezeléssel, tornával csodákat fog tenni. Otthoni gyakorlatokat is fog mutatni, amivel az a jövőben elkerülhető lesz.

2023. júl. 4. 11:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a vàlaszokat!🥰Csak nem akartam,hogy bàrmivel is àrtsak a babàknak.🥺Most ìgy a nap vègère jobb,gondolom mert tornàztattam folyamatosan a làbamat.Mèg mindig nyilal,de màr gyorsabban tudok jàrni ès nem ùgy fàj,mintha szètakarna csùszni.😓Feküdni is màr jobb...Remèlem holnapra màr nem lesz bajom.
2023. júl. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!