Miért érzem azt hogy nem fogom tudni , nem leszek képes megszülni a gyerekemet annyira félek a fájdalomtól? Volt aki hasonlóan gondolt erre?
Ezt egy felettünk álló “hatalom” irányítja, ergo nincs beleszólásuk , max úgy hogy eleve nem esünk teherbe!
A dolog elkerülhetetlen így amit tehetsz a magad és a babad érdekében hogy ebből hozod ki a legtöbbet , a legtöbb pozitívat, gondolj arra hányan túl esnek ezen …
Nem tudsz mit csinálni , jobb ha megbaratkozol a gondolattal… és ezt tok pozitívan írom !
Az első gyereknél én is rettegtem hogy milyen lesz. Na hát leírni nem tudom mennyire fájt az egész derekam oxival. De szerencsére 3 óra alatt meglett magzatvíz elfolyástól, előtte semmi jele nem volt.
Tavaly szültem a másodikat úgy indultam neki hogy rosszabb nem lehet, nem is lett, bár állítom ugyan úgy fájt csak tudtam mi fog történni, és ő is meglett 3 óra alatt.
Benn nem marad
Amúgy, ha így félsz, akkor esélyes a császár.
A félelem gátol, hogy elfogadd és nem fogsz tágulni.
Persze van, aki az ismeretlentől fél és itt már halad az árral, mint a 4. Válaszadó.
A félelemmel a szülés kapcsán sok könyv foglalkozik.
Remélem az első3 sor után lepontozók eljutnak idáig az olvasásban😜
Tehát érdemes fejben kicsit átállni.
Nem lehet egyrészt olyan szőrnyű, ha többször is vállalják a nők, akkor sem, ha azt mondják.
Ritka esetek vannak, de ott 2. Gyerek nem is lesz rendszerint.
Ez a normális, így szaporodunk, szóval képes vagy rá.
Ha valami gikszer van, akkor pedig itt vannak az orvosok.
Fájdalom:
Nem mondom, hogy nem fáj, de mondjuk a fájdalomcsillapítás meg sem fordult a fejemben.. valahogy nem gondoltam rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!