Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért érzem azt hogy nem...

Miért érzem azt hogy nem fogom tudni , nem leszek képes megszülni a gyerekemet annyira félek a fájdalomtól? Volt aki hasonlóan gondolt erre?

Figyelt kérdés
2022. márc. 12. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A sógornőm rettegett a szüléstől, végül császar lett neki.
2022. márc. 12. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi bent nem marad!valahogy kijön onnan.
2022. márc. 12. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

Ezt egy felettünk álló “hatalom” irányítja, ergo nincs beleszólásuk , max úgy hogy eleve nem esünk teherbe!

A dolog elkerülhetetlen így amit tehetsz a magad és a babad érdekében hogy ebből hozod ki a legtöbbet , a legtöbb pozitívat, gondolj arra hányan túl esnek ezen …

Nem tudsz mit csinálni , jobb ha megbaratkozol a gondolattal… és ezt tok pozitívan írom !

2022. márc. 12. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első gyereknél én is rettegtem hogy milyen lesz. Na hát leírni nem tudom mennyire fájt az egész derekam oxival. De szerencsére 3 óra alatt meglett magzatvíz elfolyástól, előtte semmi jele nem volt.

Tavaly szültem a másodikat úgy indultam neki hogy rosszabb nem lehet, nem is lett, bár állítom ugyan úgy fájt csak tudtam mi fog történni, és ő is meglett 3 óra alatt.

2022. márc. 12. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Benn nem marad

Amúgy, ha így félsz, akkor esélyes a császár.

A félelem gátol, hogy elfogadd és nem fogsz tágulni.

Persze van, aki az ismeretlentől fél és itt már halad az árral, mint a 4. Válaszadó.

A félelemmel a szülés kapcsán sok könyv foglalkozik.

Remélem az első3 sor után lepontozók eljutnak idáig az olvasásban😜

Tehát érdemes fejben kicsit átállni.

Nem lehet egyrészt olyan szőrnyű, ha többször is vállalják a nők, akkor sem, ha azt mondják.

Ritka esetek vannak, de ott 2. Gyerek nem is lesz rendszerint.

Ez a normális, így szaporodunk, szóval képes vagy rá.

Ha valami gikszer van, akkor pedig itt vannak az orvosok.

Fájdalom:

Nem mondom, hogy nem fáj, de mondjuk a fájdalomcsillapítás meg sem fordult a fejemben.. valahogy nem gondoltam rá..

2022. márc. 12. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Természetes szülésnél kérhetsz fájdalomcsillapítást. Vannak jó könyvek is szülés témában.
2022. márc. 12. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is iszonyatosan rettegtem a szüléstől. De akkor és ott csak arra koncentráltam, ami történt velem, nem gondoltam félelemre, semmire, csak zajlottak az események, én pedig sodródtam velük. Egyébként ha meg tudod szülni, mert nincs semmi akadálya, akkor meg fogod szülni. Ha pedig nem, mint ahogy nálam sem jött végül össze, mert megállapították, hogy nem tudom természetesen megszülni, akkor pedig megcsászároznak.
2022. márc. 13. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!