Ha már a jósló fájdalomtól kifekszek, akkor hogy fogom kibírni a szülést? Már nagyon nem bírom.
Figyelt kérdés
2020. aug. 16. 15:04
1/20 anonim válasza:
A szülési fájások alatt oxitocint termel a szervezet, ami segít elviselni a fájásokat, ezért nem úgy éli meg az ember lánya, mint amennyire fáj valójában. Ez a jósló fájások alatt nem termelődik.
2/20 anonim válasza:
Úgy, hogy fájni fog. Aztán megcsinálod és kész. Emberek milliói megcsinálták, te is meg fogod. Azt meg gondolom eddig se hitted, hogy könnyű és fájdalommentes lesz.
4/20 anonim válasza:
Lehet, hogy ez nem is joslo fájás hane5 jön a baba
5/20 anonim válasza:
Van, akk ilyenkor mar tagulni is kezd, es hosszabb a latens vajudas szakasza, igy mikor valoban megindul, kevesebb centit kell marcsak nyilnia.
6/20 anonim válasza:
En az elsonel meg mashogy alltam hozza, elhagytam magam, atadtam magam a fajdalomnak, foleg, mikor mar a korhazban mindig jott valaki, ugy meg nehezebb volt. A masodikkal majdnem a kitolasig otthon vajudtam, nagyon kemenyen legzogyakorlatoztam, (levego fajaskor melyen besziv, es lóprüszkölésszerűen hosdzan kifuj), igy konkretan ezen kivul hangomsem volt, nem is hittek el szinte, hogy mar ennyire elol jarok a folyamatban. Ja es en nem birom a fajdalmat, nagyon kenyes is vagyok minden kis kenyelmetlensegre. Az elsonel varatlanulert a fajdalom merteke, a masodiknal mar keszultem ra. Az is sokat segitett, mikor egyedul csinalhattam, es en valasztottam pozt.
9/20 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos meglett azóta.
2020. aug. 17. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!