Ha már a jósló fájdalomtól kifekszek, akkor hogy fogom kibírni a szülést? Már nagyon nem bírom.
Az a baja, hogy azt írtátok neki, hogy ki fogja bírni a szülési fájdalmat, mert minden nő kibírta. Ő 9 óra vajúdás után császárt kért, mert nem bírta, és még az a baja, hogy mások 30 meg 40 órákat is vajúdnak, ő 9 óra után feladta.
Meg lelkileg is megviselte ez, szerintem azért, mert ráparázott, meg ugye másokhoz hasonlítja magát.
Nem lesz baj.
kibírod és a következő még könnyebb lesz.
Aha, tudjuk.
Mint amikor azt írtátok, hogy ezt is ki lehet bírni. Hát nem! Kibírhatatlan volt. Következő nem lesz, pont ezért a kibírhatóság miatt.
Undorító vagy! Amúgy meg egy 3 mondatos választ nem 2 órán keresztül ír egy ember, hanem max 2 perc, ha nagyon lassan ír. Úgyhogy be lehet fejezni. Miért kell a földön fekvő emberbe belerúgni? És akkor csodálkozik mindenki, hogy sok nő nem vállal gyereket, amikor csak a bántást kapja mindenki, az olyan agyatlan, primitív, null empátiával rendelkező emberektől, mint amilyen te vagy. Én szégyellném magam, ha anyám ilyen embert nevelt volna belőlem, mint amilyen te és a hozzád hasonló emberek!
Szia kérdező,
sajnálom, hogy nem volt jó szülésélményed. Remélem a környezeted és egy jó szakember támogatásával sikerül feldolgoznod.
Akárki akármit is mond, ígyis úgyis egy hős vagy, és anya. :-)
A császár se leányálom, hanem nagy hasi műtét.
Kívánok neked gyors felépülést, mind testileg, mind lelkileg, és örömteli babázást. :-)
A szülés egy ilyen műfaj, nagyon kiszámíthatalan, hogy ki hogyan viseli és kiből mit hoz ki (s itt most nem a gyerekre gondoltam).
Attól még, hogy végül császármetszés lett, nem vagy kevésbé anya, se nem kevésbé jó, mint bárki más, aki mondjuk megszüli "természetesen" (sok esetben Oxytocinnal és EDÁ-val, meg gázt szívva) a kisbabáját. Kívánom, hogy egyszer te is így tudd gondolni, érezni.
No meg kívánok neked örömteli babázást. Jó anya vagy.
UI:(Még az is lehet, hogy pontosan érezted, ez most nem fog menni, és pontosan ezzel a döntéssel mentetted meg a babád és a saját életedet?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!