Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha már a jósló fájdalomtól...

Ha már a jósló fájdalomtól kifekszek, akkor hogy fogom kibírni a szülést? Már nagyon nem bírom.

Figyelt kérdés
2020. aug. 16. 15:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%
Mi a baj???
2020. aug. 17. 14:30
 12/20 anonim ***** válasza:
55%
Miert sajnos? Tul koran jott?
2020. aug. 17. 22:23
 13/20 anonim ***** válasza:
77%

Az a baja, hogy azt írtátok neki, hogy ki fogja bírni a szülési fájdalmat, mert minden nő kibírta. Ő 9 óra vajúdás után császárt kért, mert nem bírta, és még az a baja, hogy mások 30 meg 40 órákat is vajúdnak, ő 9 óra után feladta.

Meg lelkileg is megviselte ez, szerintem azért, mert ráparázott, meg ugye másokhoz hasonlítja magát.

2020. aug. 17. 22:45
 14/20 anonim ***** válasza:
16%
Belehalt? Nem. Akkor ő is kibírta.
2020. aug. 17. 22:51
 15/20 De La Cruse ***** válasza:
18%

Nem lesz baj.

kibírod és a következő még könnyebb lesz.

2020. aug. 18. 09:03
 16/20 A kérdező kommentje:

Aha, tudjuk.

Mint amikor azt írtátok, hogy ezt is ki lehet bírni. Hát nem! Kibírhatatlan volt. Következő nem lesz, pont ezért a kibírhatóság miatt.

2020. aug. 18. 10:12
 17/20 anonim ***** válasza:
39%
Akkor most, hogy kihisztizted magad, foglalkozhatsz a gyerekkel is.
2020. aug. 18. 10:24
 18/20 anonim ***** válasza:
78%
Amíg el nem múlik a sokk és nem dolgoztad fel a szülésélményed szakemberrel, ne gyere ide vissza! A te érdekedben mondom, nem azért, mert utálatos vagyok. Az itteni névtelen-arctalan tömeg empátiája a bányászbéka segge alatt van, csak és kizárólag bántás fog itt érni. Se EQ, se tanultság nincs. Megértem, amit érzel (bár én 30 óra után könyörögtem sírva a császárért, amit miután megcsináltak, arcul köptem volna magam...), és évekig tartott feldolgoznom, hogy nem csináltam meg, amit meg kellett volna. A Perinatus Alapítványnak sokat köszönhetek, neked is javaslom a szakembereiket! Ez egy folyamat lesz, mire a helyére teszed. De addig is, minél kevesebb Gyakori, mert még tovább taposnak majd!
2020. aug. 18. 10:37
 19/20 anonim ***** válasza:
61%

Undorító vagy! Amúgy meg egy 3 mondatos választ nem 2 órán keresztül ír egy ember, hanem max 2 perc, ha nagyon lassan ír. Úgyhogy be lehet fejezni. Miért kell a földön fekvő emberbe belerúgni? És akkor csodálkozik mindenki, hogy sok nő nem vállal gyereket, amikor csak a bántást kapja mindenki, az olyan agyatlan, primitív, null empátiával rendelkező emberektől, mint amilyen te vagy. Én szégyellném magam, ha anyám ilyen embert nevelt volna belőlem, mint amilyen te és a hozzád hasonló emberek!

2020. aug. 18. 11:03
 20/20 anonim válasza:
100%

Szia kérdező,

sajnálom, hogy nem volt jó szülésélményed. Remélem a környezeted és egy jó szakember támogatásával sikerül feldolgoznod.

Akárki akármit is mond, ígyis úgyis egy hős vagy, és anya. :-)

A császár se leányálom, hanem nagy hasi műtét.

Kívánok neked gyors felépülést, mind testileg, mind lelkileg, és örömteli babázást. :-)

A szülés egy ilyen műfaj, nagyon kiszámíthatalan, hogy ki hogyan viseli és kiből mit hoz ki (s itt most nem a gyerekre gondoltam).

Attól még, hogy végül császármetszés lett, nem vagy kevésbé anya, se nem kevésbé jó, mint bárki más, aki mondjuk megszüli "természetesen" (sok esetben Oxytocinnal és EDÁ-val, meg gázt szívva) a kisbabáját. Kívánom, hogy egyszer te is így tudd gondolni, érezni.

No meg kívánok neked örömteli babázást. Jó anya vagy.

UI:(Még az is lehet, hogy pontosan érezted, ez most nem fog menni, és pontosan ezzel a döntéssel mentetted meg a babád és a saját életedet?)

2020. aug. 19. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!