Ma körülbelül fél órán keresztül dolgoztak a szerelők egy fali vésővel, ami iszonyat hangos volt. Árthatott a magzat hallásának az erős zaj? 29 hetes kismama
Figyelt kérdés
#Magzat hallás #Erős zaj
2023. jún. 28. 19:37
2/16 anonim válasza:
Dehogy árt. Merülj le egy pl. a Balatonban a víz alá. Mit hallasz a kinti zajokból?
3/16 anonim válasza:
Nem, de sajnos a buta anyja fog. Szépen kérlek edukálódj, még van időd.
5/16 anonim válasza:
Gondolom viccnek szántad ezt a kérdést….
6/16 A kérdező kommentje:
Sok tanulmányt végeztek a témával kapcsolatban, amelyek felhivják a figyelmet az erős hanghatások következményeire a magzatra nézve. Nem hiszem, hogy elvetemült vagy alaptalan a kérdésem. Érdekelt volna ha másnak volt hasonló tapasztalata.
2023. jún. 28. 19:51
7/16 anonim válasza:
Szerinted ha moziba meg koncertre járó nőknek egészséges babájuk lesz, akkor a tiednek ennyitől mi baja lenne?
8/16 anonim válasza:
"Sok tanulmányt végeztek a témával kapcsolatban, amelyek felhivják a figyelmet az erős hanghatások következményeire a magzatra nézve."
Hát linkelj egyet a sok közül.
9/16 A kérdező kommentje:
Nem állítottam hogy bármi baja lenne, csak annyit kérdeztem, hogy árthatott-e. 110 decibeles zajszint a magzat szintjén is erősnek számít a témában közölt publikációk szerint. Csak egy érdeklődő kérdés lett volna, nem fejmosásért álltam sorba.
2023. jún. 28. 20:07
10/16 anonim válasza:
De mutass már egyet, had tanuljunk mi is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!