Lehetséges, hogy második babával sokkal nagyobb lesz a hasam? Tapasztalatok?
30 hetes terhes vagyok, de már most akkora a hasam, mint amekkorával a lányommal szülni mentem. Egészséges mértékben hízok, nem vizesedek, feszes, kerek pocakom van, de hatalmas. Már most alig bírok lehajolni, kicsit félek, hogy mi lesz még itt 2,5 hónap múlva. Lehet, hogy még sokkal nagyobb lesz a hasam, vagy csak most nagyot nőtt és szülésig már valószínűleg nem fog drasztikusat?
Tudom, hogy minden ember más, és nem lehet megjósolni, de mégis érdekelnének tapasztalatok, hogy mi a gyakoribb.
Szia! Én még csak 21 hetes vagyok de már most sokkal nagyobb a hasam, mint az első alkalommal. Konkrétan ahogy ma néztem, rendesen latszik, amikor nagyokat rúg😱 pedig a kisfiamat epp hogy csak érezgettem ebben az időben, látszani meg vegképp nem volt minek. Én is aggódok, hogy mi lesz még, amikor csak félidőnél tartok.
Az biztos, hogy a hasam sokkal hamarabb és erőteljesebben nőtt/nő mint az első alkalommal. Én remélem hogy a maradék 20 hétben valahol megáll és kiegyenlitődik a vegere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!