Lehetséges, hogy második babával sokkal nagyobb lesz a hasam? Tapasztalatok?
30 hetes terhes vagyok, de már most akkora a hasam, mint amekkorával a lányommal szülni mentem. Egészséges mértékben hízok, nem vizesedek, feszes, kerek pocakom van, de hatalmas. Már most alig bírok lehajolni, kicsit félek, hogy mi lesz még itt 2,5 hónap múlva. Lehet, hogy még sokkal nagyobb lesz a hasam, vagy csak most nagyot nőtt és szülésig már valószínűleg nem fog drasztikusat?
Tudom, hogy minden ember más, és nem lehet megjósolni, de mégis érdekelnének tapasztalatok, hogy mi a gyakoribb.
Teljesen normális, nagyon sokan tapasztalják ezt a második babával.
Oka többek közt az, hogy már közel sem annyira feszesek a kötőszövetek, mint az első terhességnél. De ez semmi negatív hatással nincs a babára vagy rád nézve, mint mondtam normális és majd' minden nő tapasztaja.
Én most a 29.hétben vagyok a harmadik babával. Kb ekkora hassal mentem szülni😅 40 hetesen.
Második babával jóval nagyobb volt egyébként, de a baba is nagyobb volt. Most akkor a hasam harmadikkal mint a másodikkal úgy a 34.héten..
Tehát minden egyes terhessegnél én azt tapasztalom ,hogy egyre nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!