Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nehéz/ nehéznek megélt terhess...

Nehéz/ nehéznek megélt terhesség után milyen természetű volt a kisbabátok?

Figyelt kérdés

Az első terhességemet is húzósnak éreztem, vele az egész nagyon új volt és mindemellett 20 hétig rettenetesen rosszul is voltam. Aztán felmerültc hogy baj lehet a babával, és végig idegeskedtem. Amúgy semmi baja nem lett, de nagyon nehéz természetü baba volt, hasfájós, nagyon sokat sírós.. aztán ma már csodás kisfiú (4 elmúlt) de nem éreztem könnyű esetnek.

Most 20 hetes vagyok és nagyon fárasztónak érzem a terhességet. Eleve sokkal jobban lenyom az egész fizikailag. 2x már beteg is voltam, nátha ilyesmik. Amiket extra megterhelőenk eltem meg. Az émelygés sokkal jobb volt, de azért most is elkísért 14.hétig.

Alapvetően nyugodtabb vagyok mint elsőre, de talán azért is mert nagyon kevés az energiám. Nem rudom, most már azon is aggódok, hogy vele is meg dogjuk szenvedni az első időket.

2023. jún. 10. 16:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
#20 Teljesen jogos. Majd gyere vissza 19-es, ha kipróbáltad, hogy milyen úgy hányni 20 hétig, hogy egy totyogós tépi közben üvöltve a pólód, mert ő is szeretne belehajolni a wc-be. :D Közben multitaskingolsz, mert minden otthoni teendőt meg kell csinálni gyorsan, hogy fekhess vissza, mert az orvos azt mondta, a gyerek egy percre nem hagy neked nyugtot és még rohadt szarul is vagy hozzá. És nekünk is vannak állataink meg zöldséges kertünk, vidéken lakunk, a család pedig vagy külföldön vagy Budapesten. Úgyhogy tessék, most nyertem, és körbetáncoljak a fejeden, hogy nekem nehezebb és maradj csöndben?
2023. jún. 11. 13:05
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező írta, hiába van ott a férje hiszen ő ÉRT jobban a dolgokhoz. Na erre azt mondom, hogy aki nem hagyja, hogy segítsenek neki vessen magára.
2023. jún. 11. 13:42
 23/23 A kérdező kommentje:

Utolsó😂🤦🏻‍♀️ Úristen😂 Erre nem is reagálok…

20#-21# 🙏🙏🙏 van aki tudja értelmezni, amit kérdeztem! Köszi a kedves és megértő válaszokat!!!

És mindenki másnak is, aki releváns dolgokat írt!

2023. jún. 11. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!