Ti mit tennétek ha kiderülne hogy nem lehet kisbabátok?
Örökbefogadnátok?
Belenyugodnátok a helyzetbe?
Kivizsgáltatnátok, hogy ki miatt nem lehet, vagy az esetleges fejhez vágások elkerülése végett inkább jobb a tudatlanság?
Esetleg más?
Nekünk a családunkban egy ilyen pár volt, az sem most volt, sajnos már a néni és a bácsi sem él, a néni rengeteget áradozott, hogy mekkora szerelem volt az övék, és mesélte nekem még mikor élt, hogy nem szerették volna megtudni, hogy melyikük a 'hibás', nekik inkább jobb volt, hogy nem tudták.
Komplex kivizsgálás nélkül nem derül, ki, hogy valaki meddő-e........
A néni-bácsi története évtizedekkel ezelőtti, azóta már rengeteget fejlődött ám az orvostudomány.
Mi hosszú éveket vártunk mindkét fiunk fogantatására és születésére (mesterséges úton sikerült végül mindkettő), de már a beavatkozás előtt tudtuk, hogy nálam vannak endokrin problémák. A kapcsolatukat ez nem befolyásolta.
Aha, köszi a felvilágosítást, nem vagyok túl jártas a témában (szerencsére)!
Igen, a néni története valóban évtizedekkel ezelőtti sztori!
Akkor a harmadik kérdésem légyszi ne vegyétek figyelembe! :-)
Mi még csak tervezzük a babát, de ha sokáig nem sikerülne, biztos kivizsgáltatnánk magunkat. Bármelyikünk lenne a "hibás" az a kapcsolatunkat nem befolyásolná. Párom jobban akar apa lenni, mint én anya és neki fontosabb az is hogy vér szerinti legyen a gyermek. Én az örökbefogadást is jónak tartom, a párom viszont csak végső esetben egyezne ebbe bele, de akkor biztosan.
Mesterséges próbálkozást se csinálnám a végtelenségig, mert szerintem az is nagyon megterhelő lelkileg, ha úgy sem sikerül.
22l 28f
Egyértelműen orokbefogadnank.
Igen, bele.
Valamilyen szinten kivizsgaltatnam, de nem mennek el pl petevezetek atfujasra és a lombik program is kizárt. Én úgy gondolom, hogy ha nem lehet gyerekünk természetes úton, akkor nem kell erőltetni.
Ha kiderülne, hogy semmilyen úton nem lehetne saját gyerekünk (ehhez nyilván kell a kivizsgálás), akkor örökbe fogadnánk mindenképpen.
Lassan 5 éve várunk babára, viszont 1 okos nagyfiúnk már van, így viszont azt gondolom, azt képes lennék elfogadni, hogy minket csak 1 gyermek választott szülőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!