Olyan kismamák véleményére lennék kíváncsi, akik az első terhességük alatt elé sokat híztak. A második babánál tudatosabban étkeztetek? Kevesebbet híztatok?
Elsővel több mint 20 kilót híztam, de borzasztóan vizesedtem, szülés után 6 kg maradt rajtam (az viszont tartósan).
A másodikkal most vagyok a 25. hétben, eddig 2,5-3 kg plussznál járok, de tartom a 160 grammos diétát (vizesedés ellen ezt ajánlotta az orvosom, két hete kezdtem és teljesen megállt a hízás). Mivel túlsúllyal kezdtem, a doki szerint jó lenne 7-8 kg plusszal zárni.
3# vagyok.
Azt elfelejtettem írni hogy èn is nagyon vízesedek. Szóval remèlem ebből a plusz 11 kg ból nem sok marad😅
Az elsővel 15-ot, a másodiknál kisebb súllyal indultam (túlsúly nélkül) és 20-nal tartok. A középen nagyon figyeltem, akkor nem is hiztam sokat, de a harmadik trimeszterben össze vissza eszem, és "sajnos" motivációm se sok van, mert se gdm, se vérnyomás gond, se komolyabb vizesedés... Ez van, leadom, legalább a terhesség alatt ne kelljen már mindent folyamatos kontroll alatt tartani.
De ha odafigyelsz, akkor simán lehet tartani és kontrollálni a súlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!