Kinek volt az első hetekbe tünet a szédülés? Most hogy front van nagyon szédülök, kb 7 hetes terhes vagyok. Normális?
Én is állandóan szedultem az elején. Volt, hogy munkában majdnem osszeestem, forgott velem a világ.
Orvos magnéziumot javasolt és ha nagyon szédülök üljek le, nehogy úgy elessek, hogy a hasamat ütés érje.
Aztan egyik hétről a másikra megszűnt.
# Első vagyok.
Nem kell megijedni, csak vigyázz magadra és pihenj sokat, napi 2-3 l folyadékot vigyél be. Nekem a 10. hét körül múlt el, most vagyok a 16. héten.
# szintén első
A hátfájás kegyetlen tud lenni, én még mindig küzdök vele.
Vegyél fitnesz labdát, az kicsit segít ellazitani az izmokat.
Meleg borogatás is sokat segít.
Nemrég szereztem be masszírozó kis párnát, ami egyben melegít is, nagyon bevallt.
Arra figyelj oda, hogy ha kelsz fel az ágyból, ne a hatadat eroltesd, hanem oldalt fekvő helyzetből a kezeid segítségével nyomd fel magad. Különben nekem annyira beleszur olyankor a derekamba, hogy csillagokat látok.
Köszi szépen a biztatast
Jolenne valakivel beszelgetni tudod elso terhesseg elegge sok kerdes van bennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!