Normális, hogy fogyok az első trimeszterben?
Kedves 1. válaszoló!
A BMI indexed alapján belekerültél a végén az alultáplált kategóriába? Nekem a 64 kg-om az ideális súly utolsó harmadában van már, nem nyugtat meg a tudat, hogy ez a kiindulási alapom, mert innen már nagyon nincs hova fogyni. :/
Nem. Volt egy kis túlsúlyom,úgyhogy volt miből fogyni.
Utána viszont 2 évig szoptattam. Na akkor lefogytam csontig. Pedig ettem 2 helyett.
Én nagyon vékony voltam, 170 centisen 49 kilósan estem teherbe, 43 voltam a sok hányástól(és ettem rendesen minden amit kívántam, sokat:). Egész életemben alultáplált kategóriába(kórosan sovány) kategóriába estem, mégsem éreztem soha annak magam, rengeteget ettem másokhoz képest is, csupa izom voltam és energikus, jó voltam sportban is. Nem tornáztam soha gimi után, terhesen meg pláne nem:D. Második trimeszterben kicsit felszedtem, harmadikban kicsit többet, 62 kilósan szültem 3 kilós 9es apgaros babát.
A te súlyos nem hogy alultáplált, de még bőven jó is. Gondolom az én csontjaim vékonyabbak/könnyebbek, mint más hasonló magasságú embernek, pl vállam, csípőm sem olyan széles, a derekam meg sokáig átértem két kézzel felnőttként is:D Én leszakadnék a kalóriaszámlálásról, méreckedésről, a BMIről meg pláne, mivel se testzsírt, se izomzatot nem mutat. Nézz a tükörbe és ha jól érzed magad, van energiád mindenhez, akkor jó vagy, ne legyél ilyen kényszeres.
Szoptatás alatt is fogytam egyébként, 62ről 54 kilósan jöttem ki a kórházból szülés után, aztán tartottam az 50et, és tök csini voltam vele:)
Most 62 vagyok, most meg csinos "meglett" nő vagyok, formás, kicsit husi, kicsi zsír, minimális izom. Mondjuk én huszonévesen szültem 10 éve.
6
Kedvedért pontosítok akkor, hátha orvosilag kevésbé szúrja a szemed - féltem az ébrényt.
Engedd el kérdező, sajnos mindenhol vannak ilyenek akiknek "semmi nem felel meg". 😊😒
Én még nem vagyok érintett ebben, amit kérdeztél, de boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!