Első trimeszterben ez normális?
Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok. 1-2 hete nagyon rám tört több alkalommal az émelygés, viszont szerencsére nem hánytam. Most viszont érzem, hogy egyre többször van, hogy úgy ébredek, hogy nincs émelygés, max egy rosszabb mozdulat után. Napközben sem tör rám. Enni is tudok rendesen. Viszont cserébe nagyon fáradt vagyok.
Azért teszem fel a kérdést csak, hogy ugye nem törvényszerű, hogy végig rosszul kell lennie a kismamának? Nem a babavál van gond, ugye? Hanem lehetnek jobb napok, rosszabb napok. Első terhességem, bocsánat ha butaságnak tűnik a kérdésem.
2023. máj. 1. 11:54
1/3 anonim válasza:
Teljesen rendben van, a tünetek jönnek-mennek.
2/3 anonim válasza:
Vannak jobb és rosszabb napok-időszakok igen. Ez nem utal gondra, normális.
3/3 anonim válasza:
Teljesen normális, ne aggódj! Nekem sincs szinte semmilyen kellemetlen tünetem (még csak fáradtabb sem vagyok), most 10 hetes a baba, és eddig minden rendben, rendesen nődögél és szívhangot is hallani, az orvosom is ezt mondta, hogy nem törvényszerűek a kellemetlen tünetek, örüljek neki, hogy szerencsés vagyok. :) Ja és azt is említette, hogy véletlenül se hasonlítgassam a várandósságom másokéhoz, mert ahányan vagyunk, annyiféle tünet és lefolyás lehet, úgyhogy bízzak a testemben és a babámban, minden rendben lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!