Mennyire izgultatok az első genetikai uh előtt?
Én épp pénteken megyek, egy kis izgalom bennem is van persze, ez a normális.
Nem érdemes nagyon körbegondolni a dolgokat, lesz ami lesz. Nagyobb eséllyel minden rendben lesz!
Mivel két vetélésem is volt, rettegek, hogy ott derül ki, már nem él. De persze próbálok nem erre gondolni. Most pozitívan állok hozzá, ráérek majd a vizsgálat előtt izgulni ezen. Nem könnyű. Próbálj meg arra gondolni, amit írtál is, hogy minden rendben lesz. Persze, mások is úgy mentek, de ők a kevesebb százalék. Miért pont te lennél köztük? Tudom, ez így durva, de muszáj megpróbálni pozitívnak maradni. Első terhesség?
Nekem van 3 gyerekem, soha nem gondoltam, hogy baj lehet. Gindolhatod, milyen volt, mikor közölték, hogy missed ab... a következő tele volt félelemmel és sajnos megismétlődött. Most próbálok arra gondolni, harmadszorra csak nem. De nyilvan készülök arra az eshetosegre is. Nem könnyű. Ismeretlenkent is azt gondolom, hogy veletek minden rendben lesz, ha eddig is rendben volt!🙏🙂
Én a NIPT teszt előtt izgultam picit, azon minden rendben volt, aztán mentem genetikaira így meg kevésbé izgultam, de azért nem lehet teljesen nyugodt az ember amíg a kezében nem tartja.
Hétfőn megyek a második genetikai ultrahangra, nem nagyon izgulok most sem mivel már minden nap érzem jó sokat mozogni 😊
Izgultam persze, de azt erősítettem magamban, hogy nem tudok semmi olyanról ami miatt aggódnom kéne tehát pl.: nincs a családban örökletes genetikai betegség, nem vérzek stb. Tehát próbáltam azt tudatosítani hogy habár bárkinél bármikor lehet probléma egyelőre biztató a helyzet. De a 12. hétig nem éltem bele magam nagyon, mert vetélés sok volt a családban.
Teljesen egészségesen született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!