Mennyibe kerül egy gyerek még a pocakban?
Sok mindentől függ.
Magándoki vagy SZTK.
Magánkórház vagy helyi.
Hány fizetős genetikai vizsgálatot csináltatsz.
Kell progeszteron vagy sem.
Terhesvitamint fogsz szedni vagy folsavat+ még 1-2 másikat.
Mész e fizetős babamozira.
Szóval ez lehet 50e-től sok millióig.
Ez kb 50-100ezertől a csillagos égig bármennyi lehet. Használtan, ingyen, olcsón megoldja az ember, vagy sokmindent kap a családtól, vagy esetleg mindenből kell a legújabb, legdrágább? Ha csak a babakocsikat megnézed, 10ezertől 1milláig bármennyiért kapsz, csak ugye itt jön, hogy mi az elvárás.
Magánorvos, vagy sztk? Vitaminból is van olcsóbb, drágább, van, aki nem is szed, akkor pénzbe se kerül. Szóval ez így elég tág fogalmú kérdés.
Orvosi vizsgálatok, ha magán, egyéb vérvételek, ha indokolt.
Kismama ruházat, vitaminok, gyógyszerek, ha szükséges.
Ruhát lehet turizni, van olcsóbb és drága kategória.
Ha valaki akar, extra kiegészítőket is vehet. Pl. övterelő, bármi, ami kényelmessé teszi az alvást. Vagy stria elleni krém, ilyesmi.
Babamozi
Kórházi csomag
Igazából nem lehet megsaccolni. Ki lehet jönni aránylag olcsón, de határ a csillagos ég.
Rendes étkezés+folsav vagy vitamin
Tehát ha egészséges vagy akkor semmi.
Ha folsav hiányod van akkor a folsav ára.
Ha vitaminra van szükséged akkor plusz annak az ára.
Nincs "alsóhang". Akinek semmi pénze, az is ki tud hordani egy gyereket. Max. a munkaból való esetleges kieséssel kell számolnia anyagiak terén. Állami terhesgondozás ingyenes, alap szűrővizsgálatok ingyenesek. A folsavat leszámítva a terhesvitamin nem a magzat számára fontos, hanem hogy az anya ne épüljön le. Apuci XL ruháit is lehet hordani a növekvő pocakra.
Nyilván akinél van rá keret, az nem így csinálja.
Magán genetikai vizsgálatok, terhesvitamin, kényelmes terhes ruhák amikben dress code-s helyen is oké dolgozni....
Egy fillért se.
Tb támogatott nőgyógyászat ingyenes. Védőnő ingyenes. Ajánlott vizsgálatok mindegyike ingyenes.
Sok dolgon múlik..
Pl mit mennyire tartasz fontosnak
Valaki pont le…, hogy mennyi vitamint visz be.. nem csináltat komoly genetikai teszteket..stb..
Nekem vitaminok:
Havi 180 db magnézium (3*2/ nap= 3000 mg ) vènnyel 3800
Havi magzatvitamin (8-10e)
Havi Calcium 2000
Vas: 6000
Szèkrekedèsre dulcosoft 3000
Kollagèn 6000
C vitamin nem tudom, eddig is szedtem
D vitamint sem ..nem szedem napi szinten
Tôzegàfonya 2000
Detralex 10e
Minden hònapban elkapok valami nyavajat.. ezek kezelèse 6-8000 minimum
Vizsgálatok:
Mi Prena pluszt csinàltattunk,
Sztk-ba jàrok gondozàsra, de a nagy Uh-ok magànban mennek..
Alkalmankènt 30-40e
Terhesruhàk
Nekem kompressziòs harisnya is..
Csak nagyvonalakban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!