Próbálj meg úgy rákeresni,h. nőgyógyászati uh. Én Miskolcon volam ilyenen olyan helyen találtam ahol 4D babamozi is van és 3600ft volt.
2011. dec. 29. 15:55
2/29 anonim válasza:
Újpesten meg az Oktogonnál van, de az sajnos bizony 10ezer. Én annál olcsóbbat nem láttam még.
2011. dec. 29. 15:58
3/29 anonim válasza:
árakat nem tudok mondani, de ilyen korán szerintem nem tudják tutira megmondani a nemét. Seholse. Nekem pl. 18. héten gyanították hogy kislány legújabb technológiás UH-géppel, és a 23 héten erősített rá a doki.
2011. dec. 29. 16:03
4/29 A kérdező kommentje:
A modernebb gépek már 14. héttől tuti képet adnak, persze magánrendelésen meg is várják, míg úgy helyezkedik a pici.
Csak épp nem akartam most ennyit kifizetni.
De lehet ki fogok, mert szétvet az ideg, hogy sztk-ban képtelenek megnézni!
2011. dec. 29. 16:10
5/29 anonim válasza:
nemár ezért szétvet az ideg? :S hát milyen kismama vagy te? :DD
majd ráérsz megtudni 18-20 hetes uh,nem?
2011. dec. 29. 16:16
6/29 anonim válasza:
Az hogy tuti képet adnak nem azt jelenti, hogy a neme is megállapítható. A 14. héten még nincsenek annyira kifejlődve a nemi szervek, hogy teljes bizonyossággal ki lehessen jelenteni, fiú-e vagy lány.
2011. dec. 29. 16:18
7/29 anonim válasza:
hát, tuti képet adó magándokihoz járok, de ha pl. a baba nem úgy fekszik, akkor senki nem mondja meg neked, hogy fiú-e vagy lány. én ezért tudtam meg biztosra csak a 18 hetesen.
2011. dec. 29. 16:25
8/29 anonim válasza:
és mi bizony 3x45 percet ültünk ott, de a lábát nem tette szét...
2011. dec. 29. 16:30
9/29 anonim válasza:
Ez tényleg így van. Van akinél egyetlen UH alatt sem akarja megmutatni magát :) és úgy születik meg, hogy a szüleinek fogalma nincs a neméről.
Itt tudsz venni tesztet, ha csak a nemet akarod megtudni, 98%-os valoszinuseggel allapitja meg elmeletileg, az ultrahangot meg kifizeted, aztan vagy kiderül, vagy nem, és vagy jól tippelnek, vagy nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!