Mennyibe kerül egy sima ultrahang és hol, ahol ki tudják deríteni a gyerek nemét?
Voltam ma sztk-ban, és azt állította a doki, hogy nekik csak hüvelyi UH van, és azzal semmit nem lát. BP.X.ker
14 és fél hetes vagyok.
Totál kiakadtam!
Szóval el szeretnék menni valahova, lehetőleg nem 10ezer forintért, mert annyiért látok babamozikat.
És arra szükségem sincs, mert 12 hetesen volt kombinált tesztem.
Budapesten szeretnék menni, ha lenne valami jó tapasztalatotok valahol...
Köszi
4 válasz tökéletesen megfelelt, a többire nem volt szükségem!
A csokit nem szeretem.
És sok pénzt ki tudok fizetni arra, amire szükségesnek , vagy fontosnak tartom.
Egy sima UH számomra nem ér meg 10 ezret, de megnyugtatásképpen elárulom, hogy sikerült a javasolt keresési mód alapján találnom 5ezer forintért, ahol meg tudnak nézni.
Szia!
Mar miert ne jarnek ide? Nem mindenki olyan fafeju ezen az oldalon, mint te. Neha belefut az ember ilyenekbe is, nem szulethet mindenki jofejnek.
Nekem csak egy hibam van: meg nem sikerult teljesen magamba fordulnom, meglatok/meghallok masokat is, nem csak magamat, sot reagalni is tudok a reakciojukra. Neked ez mar nem megy, kicsit ugy tunik a kommentjeidbol, mintha nem latnal tul a magad elkepzelesen, csak kerdeztel valamit, de kb mindenki fogja be, mert az a dolog csakis ugy lehet, ahogy te megalmodtad.
Elso baba, ugye?
Orulok, hogy talaltal ilyet.
Mi tortenik, ha esetleg ugy fekszik a babad, hogy a doki nem latja, esetleg a koldokzsinor takarni fogja a nemi szervet?
Csak elmeleti a kerdes, mert mint irtad a gyakorlatban ilyen egyszeruen nincs, nem lehet.
De ha megis megtortenne, akkor mit tennel?
Visszakerned a penzt, vagy beperelned a rendelot?
hát z a csaj tényleg nagyon nyomi :D
tuti első baba
mit fog ez a szülésnél művelni pfff
Kívánom h kiderüljön a neme aztán más szülessen :D
Nyomi?
Köszi, nagyon kedves vagy :)
Boldog új évet neked is!
A taplóságot kitől tanultad?
Vagy csak simán így születtél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!