Az igaz-e hogy az első abortusz ingyenes?
Régen ingyen volt, de ma már nem az, csak ha igazolni tudod, hgoy szociálisan így meg úgy rászorulsz. Vagy ha valami baj van a magzattal. Amúgy fizetni kell érte.
Amúgy nem akarlak semmire rábeszélni, mert nem vagyok a helyedben, de én is 19 évesen lettem terhes, igaz, én akkor nem jártam suliba, de nem volt még érettségim. De én megtartottam a babámat, és direkt úgy időzítettem, hogy amikor két éves, akkor érettségizzek, mert addig itthon voltam GYED-en (nekem volt munkám előtte), szóval én mellette levelezőn megcsináltam az utolsó évemet és két éves korára leérettségiztem tavaly (és meg lehet csinálni, sőt, tényleg adnak 50 plusz pontot is a felvételihez, ha GYED-en, GYES-en vagy ez idő alatt), és idén már nappalira járok az egyetemre. Mert már elmúlt két éves és bölcsis a fiam. Én nem bántam meg. A szüleim pár napig le akartak beszélni, de aztán mellém álltak.
De te tudod, mire vagy képes, az semmivel se jobb, ha nem vagy rá kész, és megszülöd, de elhanyagolod, nem tudod eléggé szeretni, stb. Szóval én nem ismerlek, nem beszéllek rá semmire, csak elmondtam az én példámat.
az engem is érdekelne,hogy hogy védekeztetek?:O
amúgy ha fog.gátló mellett esel teherbe akkor ingyenes,én így tudom
Utolsó: A kérdés kiírásának időpontja: 2008-12-29 19:01
Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!