Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az igaz-e hogy az első abortus...

Az igaz-e hogy az első abortusz ingyenes?

Figyelt kérdés
2008. dec. 29. 19:01
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
79%
Én nem tudok sajnos megoldást a problémádra, csak biztosítanálak az együttérzésemről, és helyretenném a sok álszent fap...át akinek az a legjobb dolga, hogy hittérítsen ezen az oldalon. Biztos, hogy ezeknek fogalmuk sincs a kérdező életéről , helyzetéről, nem is ez volt a kérdés, és söpörjön a saját háza előtt. Ha nem tud érdemben felelni a kérdésre, akkor kussoljon. A -ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna közmondás, itt is érvényes.Kéretik betartani. A kérdésről annyit, hogy nem ingenes, leszámítva néhány esetet. Ezek az esetek fel vannak sorolva, a harmonet oldalon, amit az egyik válaszoló már említett. Bárhogy is döntesz, remélem, a legjobban jössz ki belőle, és ne hibáztasd magad. Ez sajnos előfordul.
2008. dec. 30. 15:24
 42/52 anonim ***** válasza:
80%

Régen ingyen volt, de ma már nem az, csak ha igazolni tudod, hgoy szociálisan így meg úgy rászorulsz. Vagy ha valami baj van a magzattal. Amúgy fizetni kell érte.

Amúgy nem akarlak semmire rábeszélni, mert nem vagyok a helyedben, de én is 19 évesen lettem terhes, igaz, én akkor nem jártam suliba, de nem volt még érettségim. De én megtartottam a babámat, és direkt úgy időzítettem, hogy amikor két éves, akkor érettségizzek, mert addig itthon voltam GYED-en (nekem volt munkám előtte), szóval én mellette levelezőn megcsináltam az utolsó évemet és két éves korára leérettségiztem tavaly (és meg lehet csinálni, sőt, tényleg adnak 50 plusz pontot is a felvételihez, ha GYED-en, GYES-en vagy ez idő alatt), és idén már nappalira járok az egyetemre. Mert már elmúlt két éves és bölcsis a fiam. Én nem bántam meg. A szüleim pár napig le akartak beszélni, de aztán mellém álltak.

De te tudod, mire vagy képes, az semmivel se jobb, ha nem vagy rá kész, és megszülöd, de elhanyagolod, nem tudod eléggé szeretni, stb. Szóval én nem ismerlek, nem beszéllek rá semmire, csak elmondtam az én példámat.

2009. jan. 3. 20:01
 43/52 anonim ***** válasza:
NEM nem ingyenes.. ha első terhesség akkor 30000ft + bűntetés.. de am naon sajnállak:(
2009. jún. 17. 17:19
 44/52 anonim ***** válasza:
Remélem nem jött össze az abortusz, vagy nagyon sikerült.
2009. jún. 17. 18:19
 45/52 anonim válasza:

az engem is érdekelne,hogy hogy védekeztetek?:O

amúgy ha fog.gátló mellett esel teherbe akkor ingyenes,én így tudom

2009. jún. 21. 14:43
 46/52 anonim ***** válasza:
Sziasztok!A térítési díj nem függ attól, h.milyen körülmények között esik v.ki teherbe.Még sterilizáció(meddővététel) után is fizetni kell, ha mégis megesik.
2009. jún. 22. 07:36
 47/52 anonim ***** válasza:
Nem fogod megbánni ha most nem akarod. Nagyon fogod sajnálni, de megbánni nem fogod, én sem bántam meg, hogy nem szültem meg fiatalon, bár sokszor gondoltam rá. Viszont érzem, hogy most 17 évvel később szültem és sokkal jobb nekem is és a babámnak is!
2010. okt. 4. 20:44
 48/52 anonim ***** válasza:
Utolsó, nézd meg a kérdés dátumát! :)
2010. okt. 4. 20:45
 49/52 anonim válasza:
szia ha munka nélküli vagy akkor 9000 forint.ha dolgozol akkor 29 000..
2011. márc. 5. 14:22
 50/52 anonim ***** válasza:

Utolsó: A kérdés kiírásának időpontja: 2008-12-29 19:01

Szerinted?

2011. márc. 5. 14:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!