Az igaz-e hogy az első abortusz ingyenes?
nem az riaszt el
mert én azt szeretném h a gyermekem mellettem nőjjön fel,még ha jó nagyszülei is lennének...de én tanulni akarok
remélem nem vagy az!
bár amit mondtam igaz.érettségi előtt ezt kötelesek veled megbeszélni a tanárok...velem is ez volt.elhiszem hogy nehéz.de bármit is mondok, ha úgy érzed nem akarod, úgy is elveteted.a párod mit szól?
az nem biztos...mikor eshettél teherbe?
és am meg rád tekintettel te vizsgázhatsz neked megfelelően is ahogy én tudom.
A megtartas mellett:
1.Erettsegibol van vot is szeptemberben, ha jol emlekszem...
2.A volt gimis irodalom tanarnom(imadtam, rettento jo tanar) 18 evesen szulte az elsot es az en erettsegim utan a 3.at...szoval ezek szerint lehetseges a tanulas es baba is.
3.Egy eletre megbanhatod...
Sajnos ellene is van egy ervem...egyik baratnom igy sikerult be,szegenykemet nagyon sajnalom, mert csak nyuglodott ket a ket szulo (inkabb gyerek) kozott... elegge szeretethianyosan nott fol.
Eloszor is , szerintem ulj le a szuleiddel beszelni, ez a legfontosabb! Valoszinuleg shockot kapnak majd elso hallasra, de biztosan szeretnek annyira, hogy utana ertelmesen atgondojak a helyzetet es a Neked legjobb donteshen segithessenek!
Nehez beszelgetes lesz, de mar nem csak Rolad van szo, meg kell tenned!
Drukkolok!
Jah, persze, gondolom, hogyan védekeztetek...
Nem, kedves kérdező, már az első abortusz sem ingyenes, ahogy fentebb már írták, 30 000 forint, de "méltányossági alapon" lehet kedvezményt kérni. A védőnő el fog igazítani ezügyben is.
Nagyon dicséretes, hogy szeretnél továbbtanulni, de tudod létezik olyan opció is, miszerint egy (vagy akár csak fél) évvel később jelentkezel érettségi vizsgára, lévén októberben is rendeznek érettségit.
Magánvéleményem, hogy az abortuszt egy az egyben be kellene tiltani, kivéve ha a terhesség veszélyezteti az anya életét, illetve ha a gyerek erőszakból fogant. Úgy gondolom, hogy aki elég felnőttnek tartja magát a szexhez, tartsa magát elég felnőttnek egy gyerek felneveléséhez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!