Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon sokat stresszeltem az...

Nagyon sokat stresszeltem az utóbbi időben. 18-20 hetesen már hallja és érzi is a kicsi. Ugye nem lesz ideggyenge, ugye nem fog csalódni bennem vagy utálni?

Figyelt kérdés

(Ordítozom a kutyáinkkal, hogy megneveljem őket a bébi érkezéséig, kutyát mentünk hajnalban a férjemmel, sokat sírok is, aggódom a piciért.)

Kérlek írjatok a tapasztalataitokról.Annyira próbálnám jól csinálni!

2008. jan. 5. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, ezzel segítesz a legtöbbet, és hidd el, nem ártottál vele neki.
2008. jan. 5. 22:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne stresszeld magad.Tökéletes anya nincs aki ezt állítja hazudik.Én a macskáink miatt voltam idegbeteg:).Semmi nem ér annyit, hogy dolgokon kiakadj.Nyugi én is volt hogy bőgtem másfél napot aztán paráztam, hogy nincs e valami baja a babának.Aztán rájöttem hogy az a legfontosabb, hogy én jól érezzem magam mert akkor a baba is jól van.Azóta szarok minden hülyeségre és nem sírtam azóta.Prbálj csak magdra gondolni egy kicsit.Lehet, hogy csúnyán hangzik de ez kicsit az önzés időszaka kell, hogy legyen.
2008. jan. 5. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!