Van egy ideggyenge kiskutyám. Mit tegyek?
kaptam egy kiskutyát (tenyésztotol vettuk)és ideggyenge szegény.már nem pisil be.de amikor pl:fekszik az ágyamon es kozeledek hozzá elkezd morogni meg olyan erdekesen oszehuzza magát.ez változnni fog?
és hogyan szoktassam szbatisztává?mert nem akarom leszidni mivel félek h akkor csak rontok az ideggyengeségen.mit csináljak?
szerintem ideggyenge mivel amikor kicsi volt akkor mindentol bepisilt.osszerándult.nemtudom én is bizonytalan vagyok.
hogyan szoktassam szobatisztaságra ?
Dícsérd sokat!
Erősítsd benne a magabiztosságot. És tartsd szem előtt, hogy amíg Te sem vagy magabiztos, addig ő sem lesz az. Mitől félsz?
A kutyád meg fogja tanulni, hogy mi az a szobatisztaság, de még fiatal. Hányszor viszitek ki sétálni?
Próbáld el többször, hogy mész felé. Ha morog, szólj rá, hogy nem. Ha nem morog, akkor dícsérd meg, és jutalmazd valami finom falattal.
Azok alapján, amit leírtál, egyáltalán nem gondolom, hogy ideggyenge lenne. Nem szabad őt elkényeztetni, és éreznie kell, hogy a gazdája magabiztos, és nincs mitől tartania.
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!