Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap voltam orvosnál kereken...

Tegnap voltam orvosnál kereken a 6.héten. 8mm-es petezsákot és 3mm-es szikhólyagot látott. Azt mondta hogy 1 héttel kisebbnek felel meg a terhesség. Esetleg valakinek hasonló méretei ennyi idősen? Az ovulációs teszt 6.-án volt pozitív.

Figyelt kérdés
Kaptam Cyclogest hormonpótlót is mert volt már több kémiaim.

2023. máj. 5. 05:50
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a lelkesítést. Bízunk a legjobbakban. Placenta Praevia Totalis áll fenn. Minden képp előbb szülök sajnos, csak az nem mindegy, hogy mennyivel. És persze hetekkel előbb be kell feküdni. Ami biztató, hogy egyenlőre nincs vérzés és zárt a méhszáj. Remélem legalább a 30.hetet megérjük egyben.
2023. aug. 23. 11:53
 42/43 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet veletek azóta kérdező! Már eltelt 2 hét.
2023. szept. 6. 19:32
 43/43 A kérdező kommentje:
Egyenlőre minden rendben, köszönöm szépen 😊 Majd 21-én lesz a következő ultrahang. Bízom benne hogy feljebb került a lepény és nem kell befeküdni😬
2023. szept. 7. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!