Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap voltam orvosnál kereken...

Tegnap voltam orvosnál kereken a 6.héten. 8mm-es petezsákot és 3mm-es szikhólyagot látott. Azt mondta hogy 1 héttel kisebbnek felel meg a terhesség. Esetleg valakinek hasonló méretei ennyi idősen? Az ovulációs teszt 6.-án volt pozitív.

Figyelt kérdés
Kaptam Cyclogest hormonpótlót is mert volt már több kémiaim.

2023. máj. 5. 05:50
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, szorítok neked én is :) Írok mindenképp. Egyébként nekem is elég erős pms tüneteim szoktak lenni ami hónapról hónapra változó. Van amikor mindenem fáj, és van hogy észre sem veszem hogy meg fog jönni. Te is írj majd hogy mizu.
2023. máj. 5. 07:17
 12/43 anonim ***** válasza:

Bizony, lassan.😅 Ugyanezt élem meg, de talán a legutóbbi óta jobb a helyzet. Valahogy most már úgy állok hozzá, változtatni nem tudok rajta bármi történik is. Persze, nagyon nehéz. És rettegek a hétfőtől, de nagyon bízom benne, hogy most minden jó lesz. Eddig mi sem jutottunk el még amúgy. 6. heti méretek környékén álltak meg. Tüneteim nekem is vannak, de enyhültek és simán lehet a progitól is. Ma vagyok mensi szerint 9+5, legutóbbi uh szerint 9+1. 🙏

4.

2023. máj. 5. 07:23
 13/43 anonim ***** válasza:

*mármint a legutóbbi uh óta jobb a helyzet. Nem volt egyértelmű...

4.

2023. máj. 5. 07:25
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy voltam az elején, január 2-án kezdődött az utolsó menstruációm, február 13-án voltam először orvosnál, amikor kereken 6 hetesnek kellett volna lennem. Nekem akkor csak 6 mm üres petezsák volt. Visszahívott 2 héttel később, akkor már embrió és szívpulzálás. Azóta minden vizsgálatnál 1 héttel kisebbnek számolják, valószínűleg 1 héttel később lehetett az ovuláció. Nekem rendszertelen ciklusaim voltak, nem csináltam lh tesztet soha.
2023. máj. 5. 07:31
 15/43 anonim ***** válasza:

Szia! Először is nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen legjözelebb!

Másodszor én a második babámmal vagyok várandós, és mikor a 7.héten (kereken) mentem először orvoshoz, öt is kisebbnek látta, legalább 5-6 nappal. Igaz nála már

Volt pulzálás.

10.héten 1 nappal volt kisebb. A 12 hetesen meg 2 nappal. Úgy olvasgattam, hogy ez teljesen belefér. Plusz pozitív ovu teszt után 36 óra is eltelhet a petesejt kilöködéséig, kicsit lehet lassabb (1-2 nap) a beágyazódas is, szóval egy pár nap diferencia elvileg belefér.

De nagyon drukkolok, hogy legközelebb már legyen szívhang! Szerintem a méret (főleg az első hetekben) nem feltétlen akadálya a pozitiv végkimenetelnek :)

2023. máj. 9. 08:21
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Voltam tegnap vizsgálaton, megint kisebbnek mérték, de most máshol voltam. Méretei alapján 9+2-nek mérték, mensi szerint már 10+1 lennék. De azt mondták, minden rendben. Próbálok erre koncentrálni. A védőnő azt mondta, ez még belefér.

Szorítok nektek is! Napi 1 mm a lényeg!🙏😊

4.

2023. máj. 9. 10:14
 17/43 A kérdező kommentje:

De jó ilyen pozitív dolgokat olvasni. :) Bízom benne, hogy minden rendben van /lesz.

Bár a görcsök idegesítenek, de vérzés szerencsére nincs és még birható a szurkálás is.

2023. máj. 9. 10:28
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok ezekkel, hogy ezt tuti nem a progi okozza, hanem növekedés remélhetőleg. Szóval én jó jelnek veszem. :)
2023. máj. 9. 10:37
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

Énis 6 hetesen voltam, és egy héttel kisebb volt. Tehát csak 5 hetes.

Most 35+2 vagyok már, és még mindig egy héttel kisebb, de minden rendben.

Nekem 1 hét múlva kellett visszamennem és akkor már volt szívhang is.

2023. máj. 9. 11:38
 20/43 A kérdező kommentje:
Lehet hogy most csütörtökön már lenne nálunk is, de az az orvos aki vizsgált 16-án. rendel így hozzá kértem időpontot. Akkor már 7+5 leszek az utolsó menstruáció szerint. Látnia kell embriót még akkor is ha 1 héttel kisebb. És szívhangot is gondolom. Ha nem lesz, akkor baj van.
2023. máj. 9. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!