Tegnap voltam orvosnál kereken a 6.héten. 8mm-es petezsákot és 3mm-es szikhólyagot látott. Azt mondta hogy 1 héttel kisebbnek felel meg a terhesség. Esetleg valakinek hasonló méretei ennyi idősen? Az ovulációs teszt 6.-án volt pozitív.
Bizony, lassan.😅 Ugyanezt élem meg, de talán a legutóbbi óta jobb a helyzet. Valahogy most már úgy állok hozzá, változtatni nem tudok rajta bármi történik is. Persze, nagyon nehéz. És rettegek a hétfőtől, de nagyon bízom benne, hogy most minden jó lesz. Eddig mi sem jutottunk el még amúgy. 6. heti méretek környékén álltak meg. Tüneteim nekem is vannak, de enyhültek és simán lehet a progitól is. Ma vagyok mensi szerint 9+5, legutóbbi uh szerint 9+1. 🙏
4.
*mármint a legutóbbi uh óta jobb a helyzet. Nem volt egyértelmű...
4.
Szia! Először is nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen legjözelebb!
Másodszor én a második babámmal vagyok várandós, és mikor a 7.héten (kereken) mentem először orvoshoz, öt is kisebbnek látta, legalább 5-6 nappal. Igaz nála már
Volt pulzálás.
10.héten 1 nappal volt kisebb. A 12 hetesen meg 2 nappal. Úgy olvasgattam, hogy ez teljesen belefér. Plusz pozitív ovu teszt után 36 óra is eltelhet a petesejt kilöködéséig, kicsit lehet lassabb (1-2 nap) a beágyazódas is, szóval egy pár nap diferencia elvileg belefér.
De nagyon drukkolok, hogy legközelebb már legyen szívhang! Szerintem a méret (főleg az első hetekben) nem feltétlen akadálya a pozitiv végkimenetelnek :)
Voltam tegnap vizsgálaton, megint kisebbnek mérték, de most máshol voltam. Méretei alapján 9+2-nek mérték, mensi szerint már 10+1 lennék. De azt mondták, minden rendben. Próbálok erre koncentrálni. A védőnő azt mondta, ez még belefér.
Szorítok nektek is! Napi 1 mm a lényeg!🙏😊
4.
De jó ilyen pozitív dolgokat olvasni. :) Bízom benne, hogy minden rendben van /lesz.
Bár a görcsök idegesítenek, de vérzés szerencsére nincs és még birható a szurkálás is.
Énis 6 hetesen voltam, és egy héttel kisebb volt. Tehát csak 5 hetes.
Most 35+2 vagyok már, és még mindig egy héttel kisebb, de minden rendben.
Nekem 1 hét múlva kellett visszamennem és akkor már volt szívhang is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!