Tegnap voltam orvosnál kereken a 6.héten. 8mm-es petezsákot és 3mm-es szikhólyagot látott. Azt mondta hogy 1 héttel kisebbnek felel meg a terhesség. Esetleg valakinek hasonló méretei ennyi idősen? Az ovulációs teszt 6.-án volt pozitív.
Pont ugyanebben a cipőben vagyis hasonlóban vagyok.
2 hete voltam 6+2 naposan, akkor a doki azt mondta, hogy menjek vissza 2 hét múlva, mert nem igazán lát sok mindent. Petezsák az volt. 5 hetesnek mondott akkor.
A héten telik le a 2 hét, hát kíváncsi vagyok én is nagyon.
Sziasztok. Azért írok mert frissek az élményeim, hátha segít. Én 26 napos ciklussal 6+4 naposan mentem először, akkor már volt pulzálás, de azóta már kiderult hogy 4 nappal nagyobb a babám a méretei alapján. Nekem nem volt úgymond mi miatt izgulnom de én is sokat stresszeltem, sőt még most is. Uh után kb 1 héttel kezdődött az erős mellfajdalom pms-hez hasonlítani sem tudom ez sokkal erősebb, illetve kb 8. Héttől hányok is minden nap. Szedj mindenképp baba vitamint és magnéziumot, napi kettőt legalább ha görcsölsz. Szorítok nektek hogy minden rendben legyen 🤞
13 hetes
Utolsó vagyok. Nekem is egyfolytában fáj a derekam főleg ha fekszem. Én is elég parás vagyok, azt tudom neked is tanácsolni amit én kaptam mindenkitől : nem lesz semmi gond, ne aggódd túl, eszedbe se jusson a rossz 🙂
Te egyébként most így dolgozol vagy otthon vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!