Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap voltam orvosnál kereken...

Tegnap voltam orvosnál kereken a 6.héten. 8mm-es petezsákot és 3mm-es szikhólyagot látott. Azt mondta hogy 1 héttel kisebbnek felel meg a terhesség. Esetleg valakinek hasonló méretei ennyi idősen? Az ovulációs teszt 6.-án volt pozitív.

Figyelt kérdés
Kaptam Cyclogest hormonpótlót is mert volt már több kémiaim.

2023. máj. 5. 05:50
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Pont ugyanebben a cipőben vagyis hasonlóban vagyok.

2 hete voltam 6+2 naposan, akkor a doki azt mondta, hogy menjek vissza 2 hét múlva, mert nem igazán lát sok mindent. Petezsák az volt. 5 hetesnek mondott akkor.

A héten telik le a 2 hét, hát kíváncsi vagyok én is nagyon.

2023. máj. 9. 18:38
 22/43 A kérdező kommentje:
Utolsó, szorítok nagyon. Te kaptál progeszteront?
2023. máj. 10. 08:03
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem kaptam. Drukkolok én is, majd megírom, hogy mi volt, ha gondolod.
2023. máj. 10. 08:16
 24/43 A kérdező kommentje:
Mindenképp írj. Én most kicsit megijedtem. Barnás váladék jön ki törlésnél. Görcs nincs. Írták már hogy a progi kúp okozhat marâst. Ha rosszabbodik be megyek a kórházba.
2023. máj. 10. 09:46
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Azért írok mert frissek az élményeim, hátha segít. Én 26 napos ciklussal 6+4 naposan mentem először, akkor már volt pulzálás, de azóta már kiderult hogy 4 nappal nagyobb a babám a méretei alapján. Nekem nem volt úgymond mi miatt izgulnom de én is sokat stresszeltem, sőt még most is. Uh után kb 1 héttel kezdődött az erős mellfajdalom pms-hez hasonlítani sem tudom ez sokkal erősebb, illetve kb 8. Héttől hányok is minden nap. Szedj mindenképp baba vitamint és magnéziumot, napi kettőt legalább ha görcsölsz. Szorítok nektek hogy minden rendben legyen 🤞

13 hetes

2023. máj. 11. 10:47
 26/43 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nekem jönnek mennek a tünetek. Ami állandó, az a puffadás, de brutálisan. Mensi szerint ma vagyok kerek 7 hetes, ami valószínűleg uhn kisebb lenne most is. Kb 4 napja még feküdni is gáz volt a derék fájdalom miatt,most napok óta nincs, mint ahogy a mellfeszülés is alábbhagyott. Nem tudom hogy kellene e félnem, mert nem tudom, hogy a progi kúp miatt ha baj lenne, volna e bármi féle vérzés egyáltalán, vagy esetleg pont amiatt enyhültek a tünetek is. Erős görcs, vérzés nincs. Bár olvastam hogy ha baj van, nem feltétlen lesz tünet. Még 5 nap várakozás, aztán okosabbak leszünk :)
2023. máj. 11. 12:20
 27/43 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Nekem is egyfolytában fáj a derekam főleg ha fekszem. Én is elég parás vagyok, azt tudom neked is tanácsolni amit én kaptam mindenkitől : nem lesz semmi gond, ne aggódd túl, eszedbe se jusson a rossz 🙂

Te egyébként most így dolgozol vagy otthon vagy?

2023. máj. 13. 09:50
 28/43 A kérdező kommentje:
Nehéz fizikai munkát végzek, ezért az első uh után mentem is a háziorvoshoz hogy írjon ki. Másfél hete itthon vagyok. Amennyit csak tudok, pihenek. Persze vannak pillanatok, amikor megfeletkezek az esetleges problémákról, de mindig visszatér az aggódás, hogy vajon kedden minden rendben lesz e. Valószínű, hogy ez végig fogja kísérni a terhességemet. Te dolgozol?
2023. máj. 13. 11:09
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, remélem minden rendben!
2023. máj. 16. 21:49
 30/43 A kérdező kommentje:
Utolsó. Köszönöm szépen kérdésed, igen, minden rendben. Volt szívhang is és behozta pöttyöm a lemaradást is😍
2023. máj. 17. 05:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!