Mikor érdemes leghamarabb orvoshoz mennem?
Közvetlen menstruáció után voltunk együtt a párommal, mindenképp szeretnék majd tesztelni a következő menstruációm első napján. Azonban annyi sok álnegatív, későn mutató tesztről hallottam már, hogy sokkal inkább szeretnék elmenni orvoshoz aki 100%os eredményt fog tudni majd mondani. (4.25. voltunk együtt)
Csak azt nem tudom mikor mehetnék el hozzá leghamarabb úgy, hogy már lásson is valamit?
Ha pozitív a teszt, terhes vagy, és ha nemvárt után pár nap különbséggel újra tesztelsz, láthatóan erősödni fog a 2. csík.
5 hetesen már lát petezsákot, 6 hetesen pulzáló embriót is, szívhang 7. hétre van biztosan, ha minden ok.
Ha leugrik a 2 csík utána 2 hét, amikor a doki még nem biztosan lát mindent.
A teszt sokkal biztosabb.
Az álnegatív stb tesztek azok amiatt vannak, mert elmaradó mensi nélkül bohóckodnak sokan.
Pozitív teszt után 2-3 héttel érdemes dokihoz menni, addig nem lát semmit.
"Közvetlen menstruáció után voltunk együtt a párommal, mindenképp szeretnék majd tesztelni a következő menstruációm első napján."
Azt ugye tudod, hogy OVULÁCIÓ után lehetsz terhes? Menzesz után közvetlenül nem sok esély van rá
"csak félek ha negatív lesz eredmény, akkor az vagy azért van mert nem termel elég HCGt a testem"
Itt gyik-en mindenki, aki negatívat tesztel, ezt hiszi, de ez nagyon ritka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!