26 hetes vagyok és mostanában nagyon Húzódik, feszül, kemény a hasam . Fáradt vagyok egész nap. Kellene aggódni?
Ráadásul nagyon lent ficánkol szinte állandóan és néha teljesen olyan, minta ki akarna esni.
Első babánk lesz és nem tudom, hogy ez természetes érzés e, ahogy nő. Szóljak orvosnak/védőnőnek?
Szedsz magnéziumot? Ha sokat keményedik a hasad, érdemes lenne.
Mikor mész orvoshoz? Nekem 24 hetesen sokat keményedett, engem nem is aggasztott, de az orvosom rögtön mondta, ránéz hüvelyi uh-val, és rövidült a méhnyakam. Ő a keményedésből tippelt erre.
Sok magnéziumot (napi 3x Magnerot) írt elő, kímélő életmódot, plusz eltiltott a házasélettől.
Nekem is kemenyedik a hasam, és a doktornom sokkal több pihenést írt elő, illetve magnézium és utrogestant írt fel.
Az első terhességemnel is így jártam, ezért a babát le sem bírta rendesen mérni. Sajnos neki se kényelmes ha nagyon kemény a hasad.
Szólj mindenkepp az orvosodnak és pihenj, feküdj amennyit tudsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!