7+4 hetes terhes vagyok, enyhültek a tüneteim. Baj lehet?
Én most vagyok 8+4, nekem is minimálisan enyhébbek a tüneteim mint egy hete, kicsit jobban eszek.
Én is úgy gondolom, hogy ez napról napra változó dolog, ebből semmire nem szabad következtetni. Perpill örülök hogy nem undorodom mindentől. :)
6+5 voltam megállapításon sztkban. 7+5 visszamentem másod véleményt kérni egy magán orvoshoz progival kapcsolatban (sztk orvos le akarta állítani egyik napról a másikra a napi harmat)
Szval pont úgy jött ki nekem hogy elmúltak kb teljesen a tünetek 6+5re
Féltem én is, vajon baj van-e, de megnyugtattak a 7+5 UHn, hogy teljesen okés is lehet ha elmúlnak, szóval ezzel nem igazán szabad törődni.
Azóta ismét visszajött, 7+6 hányassal kezdtem a napot, előtte nap elkiabáltam, hogy elmúltak a tünetek
Első terhességemnél minden tünet elmúlt a 9.héten, sajnos a baba elhalt. :(
Masodiknál a 11. Héten szintén elmúltak a tünetek, annyira féltem... de mostmár a 36. Héten vagyunk. Nem tudsz valahogy előbb bemenni a dokihoz, hogy megnyugodj?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!