A 30. hét körül/ a 30. héttől normális már ennyire tehernek érezni a terhességet? (Bővebben lent)
Eddig a terhesség nem okozott különösebb gondot a hétköznapokban, leszámítva az első heti rosszulléteket, a 29. héttől viszont nem viselem túl jól. A nap nagy részében feszül, húzódik, szúródik, nehéz a hasam, nehezemre esik a járás is sokszor, a baba szinte folyamatosan kinyomja valamijét a hasam felső részén középen vagy jobb oldalon, ami sokszor fájdalmas, kellemetlen érzés. Aludni is alig tudok, mindíg amelyik oldalamra épp fekszek, azon az oldalon nyomja ki magát a baba, így nagyrészt csak forgolódok éjjel, reggelre fáj mindenem, főleg a csípő csontom, nyomja a hólyagomat is, sokszor alapból nem kellene pisilnem, de annyira nyom, hogy minden lépésnél úgy érzem, hogy mindjárt bepisilek. Nagyon hamar elfáradok, úgy érzem, mintha 50 évet öregedtem volna, nehézkesen mozgok. (Pedig napi 3 szem magnéziumot szedek, meg mellette kettes Femibiont)
Nem tudom, hogy ez normális-e, ez az első terhességem, anyum azt mondja, hogy csak túl reagálom…
Nálatok is hasonlóképp volt ebben az időszakban, vagy én vagyok túl gyenge, érzékeny?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!