Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jók ezek a curkorterhelési...

Jók ezek a curkorterhelési értékek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ehgyomri vénás érték 4,4

120 perces 6,6

Tudom, hogy a tartomány szerint 7,8ig jó, de mégis sok helyen olvasom, hogy az lenne a jobb,ha visszaállna az éhgyomri értékre. Kicsit elkezdtem aggódni. Dokihoz csak jövő héten hétfőn tudok menni. Köszi a válaszokat! Ja első baba, 24 hetes vagyok.

2023. ápr. 18. 15:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Érdekel és pont ezzel.voltam.dokinál pár hete hogy magasak az értékeim.

És se a háziorvos se a nőgyógyász se a diabetológus se a védőnő nem csinált semmit mondván nem lehetek cukros,minek méregetem? :)

Ők mondtak hogy nem alakulhat ki már.

Ja előző tergességem GDMes volt

2023. ápr. 19. 15:15
 12/16 anonim ***** válasza:

#11, és mennyi aza magas? Hány hetes vagy? Én a háziorvosnak írtam, mert szintén önszorgalomból méregetvev 1x 10 lett. Azonnal diabetológia beutalót adott. A diabetológián azt mondták, ezek után nem érdekes, hogy jó volt a terhelés.

Ha heti többször 8 fölöttit mérsz, én felkeresnék egy diabetológust a helyedben.

2023. ápr. 19. 15:41
 13/16 anonim ***** válasza:
#12 vagyok, úgy értem, egy másik diabetológust is megkérdeznék.
2023. ápr. 19. 15:42
 14/16 anonim ***** válasza:

7 felett voltak.

Már csak 2 3 hetem van,a baba elvileg nagyobb..

Háziorvos is elhajtott :(

2023. ápr. 19. 20:49
 15/16 Derjaderja ***** válasza:

Ha 7 felett voltak, diabos a terhesség, de 2 hét előtt szüléssel már sokat nem tehetsz, viszont utána kell figyelni, mert a terhességi cukorbetegség előrejelzője a későbbi 2-es típusú cukorbetegségnek.

Kontroll termelésre van szükség, nekem 6 hèt múlva aztán èvente javasolták, és elvileg örökre diétàzni kellene de ezt én se csinálom sajnos.

2023. ápr. 19. 22:37
 16/16 Derjaderja ***** válasza:
Persze így utólag ez kicsit spekulatív, de akkor is szerintem figyelj oda, jobb félni mint megijedni.
2023. ápr. 19. 22:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!