Mégis terhes vagyok??(többi lent)
Figyelt kérdés
Negatív lett a tesztem. Nincs pcos-sem. Sosem fájt a menstruáció.Sosem késett. (Tipikus az a nő vagyok akit ez miatt “utálnak” a barátai. Viszont méhszájam nagyon magasan van (fürdéskor tapintottam ki) és krémes fehér folyásom van. Azt olvastam, hogy közelmúltban való vetélés után nem lett a következő terhességnél pozitív teszt valakinél. (Több blogot és tapasztalatot néztem át, családban is volt valakinél)
Dokihoz csak 19-én tudok menni.
Tüneteim vannak, kávézóban dolgozom és rosszul vagyok a kávétól 3 napja. Hányinger minden este jelentkezik és ébredés után kicsivel. Lehet bebeszélem, de nekem olyan érzésem van, mintha terhes lennék.
Jelentkezzen kérem valaki, aki járt így, írjátok le kérlek a tapasztalataitokat.
2023. ápr. 7. 20:29
21/24 anonim válasza:
Amikor elmész orvoshoz, akkor mondd el neki hogy kimosod a hüvelyed minden nap. Ugyanis ezzel nem azt mutatod mekkora higiénikus ember vagy, hanem hogy mennyire keveset tudsz az emberi test működéséről.
22/24 anonim válasza:
A hüvelyt nem szabad kimosni, és nem vagy terhes, ha negatív a teszted.
23/24 anonim válasza:
szimplán elcsúszott az ovulációd krémes folyás, magas méhszáj.Januárban 50napos volt a ciklusom.Elképzelhető hogy később ovulálsz és azért késik a menzesz is.ezer meg egy ok miatt maradhat ki..
24/24 anonim válasza:
Tényleg ne mosogasd gyakran. 😵 És tényleg ne nyulkàlj. És én mondjuk más ujját se engedem benyulkalni már (40 év tapasztalata)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!