Mégis terhes vagyok??(többi lent)
Negatív lett a tesztem. Nincs pcos-sem. Sosem fájt a menstruáció.Sosem késett. (Tipikus az a nő vagyok akit ez miatt “utálnak” a barátai. Viszont méhszájam nagyon magasan van (fürdéskor tapintottam ki) és krémes fehér folyásom van. Azt olvastam, hogy közelmúltban való vetélés után nem lett a következő terhességnél pozitív teszt valakinél. (Több blogot és tapasztalatot néztem át, családban is volt valakinél)
Dokihoz csak 19-én tudok menni.
Tüneteim vannak, kávézóban dolgozom és rosszul vagyok a kávétól 3 napja. Hányinger minden este jelentkezik és ébredés után kicsivel. Lehet bebeszélem, de nekem olyan érzésem van, mintha terhes lennék.
Jelentkezzen kérem valaki, aki járt így, írjátok le kérlek a tapasztalataitokat.
#10es vagyok
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Itt a 6. válaszolónak volt ilyen. De gondolom ez nagyon nagyon ritka.
Amúgy aki azt mondja, hogy ne nyúlj fel mert fertőzést kapsz, ti sosem szexeltek? Vagy nem ujjaz meg a párotok előjátéknak? De amúgy a szájban is rengeteg a baktérium ha már itt vagyunk.
Mellesleg én azért is szoktam, mert fürdéskor ki szoktam mosni magam😬Főleg menstruációkor
A menstruáció akár egy gyulladástól is késhet...
A tüneteket pedig az ember elég könnyen magába tudja beszélni...
Maximum annyit tudok elképzelni hogy volt egy késői peteérésed, de ha már tüneteid vannak azt a tesztnek mutatnia kellene.
Az hogy a hcg nem választódik ki kb 10000ből 1nél van,de valószínű ha olyan vesebetegegséged lenne arról már tudnál...
Ha már 1x kimutatta a hcgt a szervezeted akkor ne reménykedj hogy most terhes vagy!
Olyan nincs hogy 1x kiválasztja a vese a hcgt a következőnél nem!
Nem vagy terhes!
Egyébként meg pont semmit nem jelent a méhszáj helyzete. Nekem volt lent és fent is ha terhes voltam is ha nem akkor is.
Sőt terhesen is kb napi szinten máshol van ez nem mérvadó ahogy a fehér krémes folyás sem!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!