Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mégis terhes vagyok??(többi lent)

Mégis terhes vagyok??(többi lent)

Figyelt kérdés

Negatív lett a tesztem. Nincs pcos-sem. Sosem fájt a menstruáció.Sosem késett. (Tipikus az a nő vagyok akit ez miatt “utálnak” a barátai. Viszont méhszájam nagyon magasan van (fürdéskor tapintottam ki) és krémes fehér folyásom van. Azt olvastam, hogy közelmúltban való vetélés után nem lett a következő terhességnél pozitív teszt valakinél. (Több blogot és tapasztalatot néztem át, családban is volt valakinél)

Dokihoz csak 19-én tudok menni.

Tüneteim vannak, kávézóban dolgozom és rosszul vagyok a kávétól 3 napja. Hányinger minden este jelentkezik és ébredés után kicsivel. Lehet bebeszélem, de nekem olyan érzésem van, mintha terhes lennék.

Jelentkezzen kérem valaki, aki járt így, írjátok le kérlek a tapasztalataitokat.

2023. ápr. 7. 20:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
39%
Te beteg vagy basszus... Mit találtok még ki? Jézus ereje
2023. ápr. 7. 22:34
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszi 10-es :) ennek utána nézek, elég bíztató számomra mivel veseköveim voltak, de megnézetem a jövő héten.
2023. ápr. 7. 22:35
 13/24 A kérdező kommentje:
Én nem találom ki, de nagyon sok esetről hallottam, hogy negatív volt a teszt és az orvos mondta, hogy 7-8 hetes terhes az illető, nézzetek utána. Még mindig várom a saját sztorikat
2023. ápr. 7. 22:37
 14/24 anonim ***** válasza:
74%

#10es vagyok

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Itt a 6. válaszolónak volt ilyen. De gondolom ez nagyon nagyon ritka.

2023. ápr. 7. 22:44
 15/24 A kérdező kommentje:

Amúgy aki azt mondja, hogy ne nyúlj fel mert fertőzést kapsz, ti sosem szexeltek? Vagy nem ujjaz meg a párotok előjátéknak? De amúgy a szájban is rengeteg a baktérium ha már itt vagyunk.

Mellesleg én azért is szoktam, mert fürdéskor ki szoktam mosni magam😬Főleg menstruációkor

2023. ápr. 8. 00:16
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne mosd ki a hüvelyed fürdéskor, kívülről mosd meg, tiszta vízzel vagy intim mosdóval. Ne nyúlkálj be feleslegesen. Nagyon más az, hogy néha megujjaz a férjed, (bár simán ilyenkor is elkaphatsz vmi fertőzést, ha nem mosott előtte kezet), meg az, hogy minden fürdéskor kimosod.
2023. ápr. 8. 01:05
 17/24 NTBS ***** válasza:
43%
Igen elképzelhető. Ismerős neje 5 hónapig menstruált, aztán kiderült, hogy 5. hónapban van.
2023. ápr. 8. 06:30
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

A menstruáció akár egy gyulladástól is késhet...

A tüneteket pedig az ember elég könnyen magába tudja beszélni...

Maximum annyit tudok elképzelni hogy volt egy késői peteérésed, de ha már tüneteid vannak azt a tesztnek mutatnia kellene.

Az hogy a hcg nem választódik ki kb 10000ből 1nél van,de valószínű ha olyan vesebetegegséged lenne arról már tudnál...

2023. ápr. 8. 07:58
 19/24 babyboom567 ***** válasza:
100%
Akkor már meg is van,hogy mi bajod van.Az állandó hüvelymosástól, már simán felborult a hüvelyflórád egyensúlya,nem csodálkoznék ha candidád is lenne.Nem vagy terhes.A hüvelymosásról szokjál le,a hüvelyedet/méhedet, az ott lévő flóra/biofilm védi a fertőzésektől.Ha te azt minden nap kimosod,főleg mensikor,nagyon nagy veszélybe vagy.
2023. ápr. 8. 07:58
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha már 1x kimutatta a hcgt a szervezeted akkor ne reménykedj hogy most terhes vagy!

Olyan nincs hogy 1x kiválasztja a vese a hcgt a következőnél nem!

Nem vagy terhes!

Egyébként meg pont semmit nem jelent a méhszáj helyzete. Nekem volt lent és fent is ha terhes voltam is ha nem akkor is.

Sőt terhesen is kb napi szinten máshol van ez nem mérvadó ahogy a fehér krémes folyás sem!!!!

2023. ápr. 8. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!