Mégis terhes vagyok??(többi lent)
Negatív lett a tesztem. Nincs pcos-sem. Sosem fájt a menstruáció.Sosem késett. (Tipikus az a nő vagyok akit ez miatt “utálnak” a barátai. Viszont méhszájam nagyon magasan van (fürdéskor tapintottam ki) és krémes fehér folyásom van. Azt olvastam, hogy közelmúltban való vetélés után nem lett a következő terhességnél pozitív teszt valakinél. (Több blogot és tapasztalatot néztem át, családban is volt valakinél)
Dokihoz csak 19-én tudok menni.
Tüneteim vannak, kávézóban dolgozom és rosszul vagyok a kávétól 3 napja. Hányinger minden este jelentkezik és ébredés után kicsivel. Lehet bebeszélem, de nekem olyan érzésem van, mintha terhes lennék.
Jelentkezzen kérem valaki, aki járt így, írjátok le kérlek a tapasztalataitokat.
13 éves korom óta (21 éve) napra pontosan jött meg kivéve 2 alkalommal 9 hónapig mikor terhes voltam. Hányingerem életemben csak covid miatt miatt, 2 terhességet vígan végig dolgoztam, semmi bajom nem.
Nem kell bebeszélni terhességet negatív tesztek mellett. Ezer más oka is lehet.
Olyanról olvastam, hogy valami veseprobléma miatt a HCG nem választódik ki a vizeletbe, de vérből kimutatható. Nézesd meg vérből. Az nem csalhat.
#4 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!