Lehet, hogy mégis terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Párommal egy ideje szeretnénk már babát. A mensimet 15-re nem vártam, de három nap késéssel megjött, de a mennyisége kevesebb. A tüneteim nem múltak el, iszonyatosan feszül a mellem,és a mindjárt megjön érzés megvan. Tegnap este óta nem bírok fent lenni, mert folyamatosan émelygés, szédülök, ha felkelek rohanok a mosdóba.2022. ápr. 21. 13:02
1/14 anonim válasza:
Teszt. Jobbat nm tudok. A méhedbe senki se lát.
2/14 anonim válasza:
Már napközbeni teszt is kimutatná.
3/14 anonim válasza:
ha terhes is vagy, attól a mini HCGtől nem fogsz szédülni vagy hányni. Benyalad a fosóshányóst, az van.
4/14 anonim válasza:
járványt is elkaphatad, de tesztelj
5/14 anonim válasza:
Vagy elkaptál valamit vagy mégis terhes vagy.Teszt nélkül nem fog kiderülni mi a helyzet,
6/14 anonim válasza:
Most komolyan, miért nem beszél egy tesztet? Mert ezt itt sem sehol másutt senki nem fogja tudni megválaszolni. Bocsi, de tényleg nem értem, hogy mi értelme van egy ilyen megválaszolhatatlan, felesleges kérdést kiírni.
8/14 A kérdező kommentje:
Nincs itthon tesztem, az ágyból azóta se bírok kikelni. Folyamatos hányinger, szédülés ami éves után kissé elviselhetőbb.
2022. ápr. 24. 11:28
9/14 anonim válasza:
Párod is tud venni tesztet.Bemegy Dm-be vagy Rossmann-ba és eladó segítségét kérve tud is hozni.
Ha ennyire rosszul vagy én kétlem hogy terhesség okozza de lehet tévedek🤷♂️
10/14 anonim válasza:
4 nap alatt azért be lehetne szerezni tesztet. Én se gondolom egy korai terhesség ilyen jellegű rosszullétet okozna. 99%, hogy elkaptal valamit és attól volt más a menstruációs az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!