Van itt olyan aki váratlanul lett terhes és nem volt kész az anyaságra, mégis megtartotta?
Hogy keszultetek fel lelkileg, mentálisan az anyaságra?
Én nekem egy röpke kapcsolatból lett baba...az én részemről komoly lett volna de a férfi nem gondolt komolyan semmit velem. A baba sem érdekli, tehát egyedül vagyunk. 16 hetes vagyok és foggalmam sincs hogyan készüljek fel lelkileg. Elvetetni nem akartam. Anyagilag neccesen, de valahogy megleszunk. Viszont a lelki oldalával nehezen baratkozom. Félek, ijesztő az egész, félek, hogy mindent el fogok rontani és nem leszek jó anya. Egyszerűen nagyon hirtelen jött ez az egész és csak telnek a hónapok, no a hasam és nem gyozok mentálisan tempót tartani vele, hogy kész legyek az erkezesere.
Van olyan aki átélte ezt? Hogy ment neki elfogadni a dolgot és felkészülni?
Örökbeadás eszembe jutott, de az csak B terv. Szeretném ha velem maradna és minden rendben lenne..😔
2-es: Fellehet ám húzni az uraknak a gumit. Ja csak az büdös, meg megy a hiszti. Sajnos a többi módszer meg nem elég biztonságos, vagy pedig egészségkárosító. Amúgy sincs 100%-os védelem. Erről ennyit. Nem csak a nő felelőtlensége a véletlen gyerek.
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de lehet nem kellett volna megtartanod inkább. Így gyerekkel alig lesz esélyed normális párt találnod. Persze, mint írtad, te akartad a babát, így egyedül is, vállalod a nehézségek ellenére, szóval ez is tisztelendő. Ha mégsem megy, akkor valóban örökbe adhatod, a csecsemőkért kapkodnak az örökbefogadó szülők. Van segítséged kérdező? Barátnők, család?
#2 26 leszek.. igen, az anyagiak miatt is aggódom nagyon. Bár gondolom nem én vagyok a földön az egyetlen egyedülálló anya nehéz körülmények között, remélem megtalálom a megoldást.
Család nem nagyon van, max barátok és ismerősök akik adnak kölcsön ruhákat, tárgyakat, babakocsi, pelenkázó, kiságy stb..
Inkább az albérlet miatt aggódom nagyon, és hogy hogyan fogok dolgozni..sajnos menni fog bölcsibe, különben nem tudom megoldani. Csak az nem olyan biztos, hogy a munkahelyem tolerálná ha beteg a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!