Lehetek terhes, ha “megjött”?
Tehát a férjemmel gyermeket tervezünk, egy éve sajnos a 10. hétnél műtéti beavatkozást kellett végezni, mert megállt a növésben.
Most úgy néz ki újból teherbe estem, teszteltem úgy 10 napja es mind a 3 teszt erős pozitív volt( talán az első kicsit halvány). Görcsöltem es időközben kellett kapnom egy Tetanuszt is, emiatt megijedtem es felkerestem a dokimat. Akkor voltam 3-4 hetes. Megvizsgált ultrahanggal, meg mehnyálkahártya elég vastag volt szerinte, es azért görcsöltem jobb oldalon mert ott van a sárgatest. Petezsakot meg nem látott mert ugye elég picike meg a terhesség, emiatt majd 4 hét múlva keretett vissza . Viszont másnap este rózsaszín “vérzésem” volt. Nagyon kevés és rózsaszín. Egy nappal később, kicsit elenk pirosas volt, aznap csináltam egy Clearblues tesztet és egyből pozitív lett. Hasam meg mindig szurkal, néha hányingerem van és érzékeny a mellem(Bár már nem annyira mint előtte).
Volt valakinek hasonló esett? Tudom, elég hosszúra sikeredett, de el vagyok keseredve, ijedve!! Holnap hívjam fel az orvost?
Igen, egészen a6.honapig.
Sokkal kevesebb volt, egy pár napogt tartott.
De ez nem menstruáció.
A vérzéssel nem mentél orvoshoz? Jó lett volna, ha megnéznek, mitől. Lehet, hogy csak hematóma (bár az is elsodorhatja a petezsákot), de akármi is lehet így. Igen, vannak, akiknél megvonásos vérzés jelentkezik, de hiába soroljuk fel az összes lehetséges opciót, ebből nem tudni, nálad mi van.
Ha friss vetélés lenne (ne adj Isten!), az még nem ad okot a nyugalomra, hogy pozitív a teszt, mert a HCG nem ürül ki azonnal.
Eredmény
HCG 7,4IU/L
Menopauza előtt : < 6.0 IU/L Menopauza után : < 10.0 IU/L Terhesség 2-4 hét : 39.1 - 8388.0 IU/L Nők:
Menopauza előtt < 6.0 IU/l Menopauza után < 10.0 IU/l
2-4 hetes terhesség 39.1 - 8388 IU/l
Ezek szerint rossz a teszt és elvetéltem időközben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!