Volt már vetélésem, nem akarok kockáztatni. Amit lehetne, megtennék.
2022. júl. 17. 08:19
3/12 anonim válasza:
Ha egy betegség miatt elvetélsz akkor az nem életre való. És amúgy is vetélés lenne!en végig csinaltam minden betegséget is az első 3 hónapban és láss csodát itt a fiam!
2022. júl. 17. 08:23
4/12 anonim válasza:
A terhesség miatt a folsav, E-vitamin, Magnézium fontos.
Emellett C-Vitamin (1000 mg), D3-Vitamin (legalább 2000NE), B1-B12 (B12 az idegrendszernek jó, mikor nem voltam terhes, de sok stressz ért, érezhetően jobban lettem), Omega-3 (halolajkapszula).
Kálcium, Kollagén sem árt. Én ezeket terhesség előtt is szedtem.
2022. júl. 17. 09:06
5/12 anonim válasza:
C vitamin, d vitamin, bélflórát támogató étrend, mozgás. De valamilyen szinten ez genetika is.
2022. júl. 17. 09:55
6/12 anonim válasza:
Ezek szerint amúgysem eszel elég vitamint. Én 3-4 gramm C vitamint, 8000 NE D-t, multivitamint, pluszban magnéziumot és kalciumot eszek minden nap. 20 éve nem voltam orvosnál. Én magam is orvos vagyok, nem tudnak rámragasztani semmit a pácienseim sem. Még a covidot sem, pedig én aztán híresen maszkellenes vagyok.
2022. júl. 17. 10:42
7/12 anonim válasza:
3-4 gramm c-vitamin rengeteg naponta és teljesen felesleges, mert nem is tud hasznosulni, plusz a veséket is megterheli.
2022. júl. 17. 10:58
8/12 anonim válasza:
Nem terheli meg a veséket. Viszont a hiánya majd feltűnik, amint elkezdenek meszesedni a kollagénképződés (aminek alapja a C vit) elégtelensége miatt a rugalmatlan erek.
2022. júl. 17. 11:02
9/12 anonim válasza:
Azt még hozzátenném, hogy az emberen és még néhány fajon kívül az állatok többsége megtermeli magának a C vitamint. Egy macska pl napi 5 grammot is termel magának. Rendkívül fontos antioxidáns, sajnálom, hogy ennyire elnyomják használatát. Na de a gyógyszeripar nagy biznisz.
#6 voltam
2022. júl. 17. 11:07
10/12 NTBS válasza:
Óvatosan a vitaminokkal, mértékkel mindet szedhető a napi szintig. Az orvossal egyeztess.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!