Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés amikor csuklik a...

Milyen érzés amikor csuklik a baba a pocakban, és hány hetes kortól lehet érezni?

Figyelt kérdés
29 hetes vagyok azt olvastam hogy akkor egészséges a tüdeje ha csuklik.én még nem éreztem ilyet az nagy baj.
2010. okt. 8. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:

A barátnőmnek 3 gyereke van, és sosem érezte egyiket sem csuklani, mondta, hogy sokat hallott erről, de ő nem érez ilyet.

Azt érezni, hogy ütemesen rángatózik a baba. Egyértelműen éreznéd.

29 hetesen én más tuti éreztem.

Nem tudom pontosan hány hetesen. kb. 25.

A lányom sokat csuklott a pocimban, kint szinte sosem.

2010. okt. 8. 11:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Én a 30. hét körül kezdtem el érezni - olyankor a pocakom ütemesen "kattog" percekig.

Amúgy valóban nem érzi mindenki, a baba tüdeje viszont mégis egészséges, szerintem ne aggódj. Lehet, hogy majd később érezni fogod te is.

2010. okt. 8. 11:45
 3/5 anonim ***** válasza:
27. héten éreztem eloszor
2010. okt. 8. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:
én sokszor éreztem, naponta többször, neki volt feküdve a hátával a hasfalamnak, talán azért. olyan mintha szívdobogást éreznél, csak más az üteme, de olyan ritmusos. ÍGy különböztettem meg attól mikor rúgott, hogy ez ütemes. kb ilyen idős terhesen mint te, már éreztem
2010. okt. 8. 13:15
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen!

Akkor nem kell aggódnom.Olyan szívdobogás szerüt már éreztem én is de gyengén.

2010. okt. 8. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!