Milyen érzés amikor csuklik a baba a pocakban, és hány hetes kortól lehet érezni?
Figyelt kérdés
29 hetes vagyok azt olvastam hogy akkor egészséges a tüdeje ha csuklik.én még nem éreztem ilyet az nagy baj.2010. okt. 8. 11:14
1/5 anonim válasza:
A barátnőmnek 3 gyereke van, és sosem érezte egyiket sem csuklani, mondta, hogy sokat hallott erről, de ő nem érez ilyet.
Azt érezni, hogy ütemesen rángatózik a baba. Egyértelműen éreznéd.
29 hetesen én más tuti éreztem.
Nem tudom pontosan hány hetesen. kb. 25.
A lányom sokat csuklott a pocimban, kint szinte sosem.
2/5 anonim válasza:
Én a 30. hét körül kezdtem el érezni - olyankor a pocakom ütemesen "kattog" percekig.
Amúgy valóban nem érzi mindenki, a baba tüdeje viszont mégis egészséges, szerintem ne aggódj. Lehet, hogy majd később érezni fogod te is.
4/5 anonim válasza:
én sokszor éreztem, naponta többször, neki volt feküdve a hátával a hasfalamnak, talán azért. olyan mintha szívdobogást éreznél, csak más az üteme, de olyan ritmusos. ÍGy különböztettem meg attól mikor rúgott, hogy ez ütemes. kb ilyen idős terhesen mint te, már éreztem
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
Akkor nem kell aggódnom.Olyan szívdobogás szerüt már éreztem én is de gyengén.
2010. okt. 8. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!