Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj, hogy nagyon nagy a pocakom?

Baj, hogy nagyon nagy a pocakom?

Figyelt kérdés
19 hetes vagyok, sokan azt mondják, akkor a hasam, mint másnak 7 hónaposan. Terhesség előtt is volt hasam, most is ott a zsírpárna, szerintem ettől látszik még nagyobbnak, de azt mondják, hogy más akkor is látszik a nagy babás pocim. Baj ez? Az orvos szerint a baba méretei teljesen rendben vannak, és nem szedek semmi vitamint.
2008. dec. 28. 22:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne aggódj. Én 22 hetes vagyok de már a 12. héten láttszott hogy terhes vagyok, és nekem nem volt nagy hasam előtte. 15-16 hetesen úgy néztem ki mint egy 5 hónapos. Igaz én szedtem fel egy pár kilót, mert nem volt hányingerem és a cigiről is lemondtam.

jó baba várást.

2008. dec. 28. 22:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy "pocakosabb" vagy mint a többi kismama. Nekem is nagy a pocakom, pedig még csak az elején járok. Ha babát méretei normálisak és mindketten egészségesek vagytok, nincs miért aggódnod, de semmiképp ne kezdj fogyókúrázni, mert az ártalmas lehet.
2008. dec. 28. 22:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Engem is ezzel zaklatnak állandóan,hogy nagy a hasam de baba pedig teljesen a normálisnak megfelelő adatokkal rendelkezik.Max. a 4D-n mondta a doki,hogy esetlegegy kicsit több a magzatvizem,szerintem meg nem is vészes a hasam na meg minden ruha mást mutat.

26hetes

Boldog babavárást!

2008. dec. 28. 22:35
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam :) Eszem ágában nincs fogyókúrázni, sőőőt! De azért vigyázok, eddig 4 kg-ot híztam.

Minden jót Nektek!

2008. dec. 28. 22:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem is nagy a hasam, es nem voltam sovány se, sőt!

épp a napokban fényképeztuk le a pocim, és nagyon látni, hogy hol a háj, és hol a baba!

A súlyod miatt ne parazz, amig rendben van a baba!

boldog babavárást!

2008. dec. 28. 22:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én már láttam giga mega,óriás pocakot,amiben egy 3120 grammos legény lakott :)

NE AGGÓDJ!

2008. dec. 28. 23:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj miatta,látnád az enyém :) 68cm volt és most 109cm 24 hetes vagyok.
2008. dec. 29. 09:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
épp fölötted van egy kérdés amiben meg aggódnak mert nincs pocak:-)
2008. dec. 29. 10:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én most vagyok 17 hetes és én se tagadhatnám le, hogy babám lesz. Nekem is volt és van is kis zsírpárna a hasamon. Ha az orvos szerint rendbe vagytok, akkor nincs miért aggódni. Valakinek nagyobb, valakinek kisebb pocija lesz. Nem vagyunk egyformák!

Jó babavárást!

2008. dec. 29. 12:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Azt még had fűzzem hozzá, hogy a vitamin az kell. Persze te dolgod, hogy szedsz e vagy sem. Nem rábeszélni szeretnélek, de az nem árt. A terhesség utolsó hónapjaiban ajánlják, hogy álljon le vele a kismami, mert akkor lökhet nagyot a baba súlyán. De te tudod!

Egészséges babavárást!

2008. dec. 29. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!