Honnan tudja így (illetve én is) hogy minden rendben van? Mert nem gondolnám, hogy röntgen szemei lennének.
Nekem az első trimesztert leszámítva minden alkalommal csináltak államiban is, kivéve mikor a genetikai UH-k eredményeit vittem másnap. Akkor csak annyiból állt a havi terhesgondozás, hogy megmérték a vérnyomásom és megnézte a leletem.
Viszont az elején, mikor megállapították hogy van élő embrió, akkor nem nézett volna meg a 12 heti uh-ig, csak külön kérésre tette. (Jóval kisebb volt a mérete mint a menstruáció szerinti kora indokolta, ezért a klinika ahol a 12 hetest csinálták, kérte hogy méressem le újra 2 hét múlva, hogy tutira jó időpontot adjanak a genetikaira.) Ha nem kérik ezt a plusz mérést, akkor a 6. hét és a 12. hét között nőgyógyász környékére sem kellett volna mennem.
Egy het telt el kb a két időpont között, az idő alatt nem sok minden történik, felesleges is lett volna az uh.
Egyébként ahogy előttem írtak, ha probléma mentes a várandósság akkor összesen 4db ultrahang van.
Ahol én élek 3, és meg orvos sem lát csak szülésnél, ha nincsen probléma, mégis működik minden és születnek a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!