Röntgen okozhat bármi problémát?
Gondolom kaptál ólom mellényt. Egyébként ekkora mennyiségben és egyszer nem fog.
2021. jún. 8. 18:13
2/18 A kérdező kommentje:
Nem kaptam se én sem a gyerek
3/18 A kérdező kommentje:
Akkor az egyszer volt, kB 1 perc az egész
Na ezt nem is ertem. Odaálltál pocakkal és senki nem adott olommelenyt és te se kertel de nem is zavartak ki? Na ezt így hogy?!
2021. jún. 8. 18:16
Hol volt ez? Nekem nemterhesen is adtak olom mellenyt,nemhogy terhesen. Bent sem lehettek volna. Nogyogyasznak jelezd.
2021. jún. 8. 18:39
6/18 A kérdező kommentje:
Jeleztem, azt mondta semmilyen problémát nem okoz elvileg.
Debrecenben volt
Nagyon fura, mindenhol ki van írva, hogy, terhesen be se mehetsz, laikusként úgy gondolom, hogy a röntgensugár arra van irányítva, akit vizsgálnak és nem lesz baj.
2021. jún. 8. 18:55
Rontgen asszisztenskent mondom, hogy ez felhaborito, etikatlan es szakmai szemmel nagyon durva!! Nem tudom, de erre a mi munkahelyunkon nagyon figyelunk, mar a tiniktol(15 ev folott) is megkerdezzuk, hogy kizart e a terhesseg es az anya irja ala a papirt! Nem hogy egy fogamzokepes nonel, raadasul te pocakosan?! Te bent sem lehettel volna, nem hogy kopeny nelkul.. Nem volt mas veletek? Hany eves a kislany? Nyilvan nem hasznalt a magzatnak, de egy alkalom nem okoz gondot, a mai modern gepek alacsony sugardozist adnak le, de eldobom az agyam milyen "szakemberek" vannak. Ez igy nagyon nem volt rendben. A kislanyt is le kellett volna takarni tetotol talpig olommal.
2021. jún. 8. 19:32
9/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Aki akkor volt bent nő, annyira bunkó volt, konkrétan ki akarta zavarni a gyereket mert sírt. 3 évesről van szó. 1. Megijedt, mert soha nem járt még ilyen helyen
2. Mert el is van neki törve, szegénynek fájt is.
Kérdeztem akkor ott az orvost, ő nem tudott nekem választ adni okoz e gondot. Konkrétan azt mondta hogy nem tudja..
Másnap felhivtam a genetikust, aki szerint ez az egy alkalom nem okozott gondot. Nyilván többszöri már mégerősebben veszélyes lenne.
Mikor a fiammal voltunk röntgenen (törésgyanuval), terhes voltam. Be sem emgedtek vele, nem hogy ott álljak minden nélkül.
2 éves volt, az aszisztens fogta meg (igaz végig visított így), mert nem tudott hirtelen senki ismerős/rokon bejönni
2021. jún. 8. 19:45
Kapcsolódó kérdések: