Röntgen okozhat bármi problémát?
Figyelt kérdés
28 hetesen bent voltam a lányommal röntgenen, mögötte álltam fognom kellett a kezét. Okozhat ez bármiféle problémát a babánál?2021. jún. 8. 18:08
11/18 anonim válasza:
Ha másnap felhívtál egy genetikust, aki állítolag ezt mondta, nem elég meggyőző neked?!
Egy hozzá nem értő, laikusokkal teli oldalon informálodsz helyette?! Érdekes 🤔🤣
12/18 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Én valahogy akkor is aggódom érte.
Nyilván velem van a baj.
2021. jún. 8. 19:52
13/18 anonim válasza:
Ne aggódj :-) Nincs veled baj, mindenki aggódna a helyedben, de nem szabad, mert az árt. Egy alkalomtól semmi baja nem lesz a babádnak. Ha gondolod, érdeklődj a betegjogi képviselőnél, hogy esetleg lehet-e valamilyen lépéseket tenni a nem megfelelő orvosi ellátás miatt.
14/18 anonim válasza:
En meg nem tudtam,hogy terhes vagyok (kb 4 hetes lehettem), mikor agybol felkeleskor kiugrott a terdem,majd nyilvan rontgent is csinaltak. Betoltak, az aszisztens iszonyu bunko volt,nem akarta elhinni,hogy nem tudom kinyujtani a labam,meg hogy faj...Kerdezte terhes vagyok e,meg sem varta kb a valaszom (ami egyebkent "nem tudok rola" volt😅), majd egybol szo szerint hozzamvagta az olom cuccost a hasamra,bar nem emlekszem rendesen takarta e. 5 honapos babam,semmi baja nincs. Mondnuk az enyem semmi a tiedhez kepest kb. De 1 alkalomtol szerintem sem lesz semmi gond. Mindenesetre jarj utana,beszelj szemelyesen is orvossal,nem tudom ilyenkor hirtelen mit lehet csinalni,de ultrahangra nagyobb hangsulyt fektetnek az biztos... Illetve nem tudom,hogy ha nem is lesz semmi baja a picinek,akkor attol lehet e jogaszhoz fordulni ezugyben,mert akar okozott valamit,akar nem,konkretan veszelyeztettek.
15/18 anonim válasza:
Szerintem se lesz gond, de ezt egyszerűen el se tudom képzelni. Én még olyan bunkót sose láttam, aki nem zavar ki. Akármikor voltam röntgenen, ha gyereket vittem, be se engedtek nem terhesen se, magamnak meg, volt, hogy kérdezték, hogy fent állhat-e terhesség, volt, hogy nem, de nemleges válasz esetén is alapból adták a köpenyt, akárhol voltam. Rám néztek, nő, fogamzóképes, köpeny. Még fogorvosnál is.
16/18 anonim válasza:
Furcsa hogy be engedtek.Nekem terhesen még a fogamat sem röntgenezték meg.
17/18 anonim válasza:
Nem lesz baja a babának.tüdőszürőre és röntgenre várandosokat,nem engednek be
18/18 anonim válasza:
8 en több röntgen után kötöttem ki MR-en maganrendelesen egy neves gerincgyogyasznal. Mikor nézte át az összes leletek ő is “eldobta az agyat” mint te, mert gyönyörűen megrontgeneztek többször is(!) a petefeszkeimet 🤷🏼♀️ Idézem “na ezek se tudjak normálisan beállítani a gépet”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!