Fogászati röntgen terhesen?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja kaptam az időpontot fogászatra. 3 napja viszont pozitívat teszteltem. Elmenjek így vagy el fog küldeni? Sürgős panaszom nincs, korábbi kezezést kéne befejezni, illetve esztétikai javítás lenne. Röntgenre is aznapra kaptam időpontot.2021. szept. 19. 15:48
1/10 anonim válasza:
Nem probléma, csak szólj nekik.
2/10 anonim válasza:
Nekem pozitív teszt után 4 nappal már nem csinálták meg a röntgent.
Pedig be volt gyulladva a bölcsességfogam.
Kihúztak a szajsebeszeten röntgen nélkül.
A masik figam kettétört, azzal nem is foglalkoztak, mert nem fáj. Most kezdett el fájni a 37.héten, mostmegmár azért nem csinálnak vele semmit, mert 32.hét után már se nem húznak, se nem tömnek nálunk. Antibiotikumot kaptam rá és ennyi.
3/10 anonim válasza:
Én úgy mentem röntgenre, hogy mondtam ,hogy próbálkozunk, de még tesztelni sem tudok, olyan korai. Így sem csinalta meg, mondta, ha megjött azonnal menjek és megcsinálja, ha terhes vagyok nem csinál.
4/10 anonim válasza:
Pedig meg kéne, hogy csinálják! Kis dózis és célzottan az arcra. Nem árt a magzatnak. A szájsebészeten szerintem csak spóroltak. Ha attól tartasz, hogy nem csinálnák meg, ne számolj be a terhességről.
5/10 anonim válasza:
Nekem se csinálták meg. Pedig magánrendelésen voltam, ott helyben szokták.
6/10 anonim válasza:
Nekem azt mondta a fogorvos az első trimeszteri vizsgálatkor, hogyha lett volna valami probléma, amihez kéne röntgen, azt nem csinálta volna meg. Plusz régebben, amikor volt egy rossz fogam, amivel sokat küzdött a doki, minden röntgenezés előtt megkérdezte, terhes vagyok-e, úgyhogy én nem javasolnám
7/10 anonim válasza:
Fogászati/röntgen asszisztens vagyok. Amikor szóltam főnökömnek, hogy lehet, hogy összejött a baba, nem engedett röntgen közelébe. Ő csinálta helyettem a felvételeket addig, míg ki nem derült, hogy terhes vagyok-e.
Téged sem röntgeneznénk meg.
8/10 anonim válasza:
Nem szeretik megcsinálni, ha nem szükséges a te esetedben, akkor pláne nem, minden mást lehet csinálni, kezelés, stb.
9/10 anonim válasza:
4 te egy idióta vagy! Ne mondja meg ,hogy terhes, hanem veszélyeztesse a babát a röntgennel?! Aki kicsit is felelős ilyent nem tesz meg. Fogorvos ,pedig nem kockáztat ilyet ha nem muszáj. Márpedig jelen esetben nem muszáj.
10/10 anonim válasza:
Egy fogröntgennel nem veszélyezteti a babát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!