Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogászati röntgen terhesen?

Fogászati röntgen terhesen?

Figyelt kérdés
Másfél hónapja kaptam az időpontot fogászatra. 3 napja viszont pozitívat teszteltem. Elmenjek így vagy el fog küldeni? Sürgős panaszom nincs, korábbi kezezést kéne befejezni, illetve esztétikai javítás lenne. Röntgenre is aznapra kaptam időpontot.

2021. szept. 19. 15:48
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Nem probléma, csak szólj nekik.
2021. szept. 19. 15:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pozitív teszt után 4 nappal már nem csinálták meg a röntgent.

Pedig be volt gyulladva a bölcsességfogam.

Kihúztak a szajsebeszeten röntgen nélkül.

A masik figam kettétört, azzal nem is foglalkoztak, mert nem fáj. Most kezdett el fájni a 37.héten, mostmegmár azért nem csinálnak vele semmit, mert 32.hét után már se nem húznak, se nem tömnek nálunk. Antibiotikumot kaptam rá és ennyi.

2021. szept. 19. 16:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy mentem röntgenre, hogy mondtam ,hogy próbálkozunk, de még tesztelni sem tudok, olyan korai. Így sem csinalta meg, mondta, ha megjött azonnal menjek és megcsinálja, ha terhes vagyok nem csinál.
2021. szept. 19. 16:16
 4/10 anonim ***** válasza:
37%
Pedig meg kéne, hogy csinálják! Kis dózis és célzottan az arcra. Nem árt a magzatnak. A szájsebészeten szerintem csak spóroltak. Ha attól tartasz, hogy nem csinálnák meg, ne számolj be a terhességről.
2021. szept. 19. 16:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se csinálták meg. Pedig magánrendelésen voltam, ott helyben szokták.
2021. szept. 19. 16:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta a fogorvos az első trimeszteri vizsgálatkor, hogyha lett volna valami probléma, amihez kéne röntgen, azt nem csinálta volna meg. Plusz régebben, amikor volt egy rossz fogam, amivel sokat küzdött a doki, minden röntgenezés előtt megkérdezte, terhes vagyok-e, úgyhogy én nem javasolnám
2021. szept. 19. 16:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Fogászati/röntgen asszisztens vagyok. Amikor szóltam főnökömnek, hogy lehet, hogy összejött a baba, nem engedett röntgen közelébe. Ő csinálta helyettem a felvételeket addig, míg ki nem derült, hogy terhes vagyok-e.

Téged sem röntgeneznénk meg.

2021. szept. 19. 17:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretik megcsinálni, ha nem szükséges a te esetedben, akkor pláne nem, minden mást lehet csinálni, kezelés, stb.
2021. szept. 19. 19:03
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
4 te egy idióta vagy! Ne mondja meg ,hogy terhes, hanem veszélyeztesse a babát a röntgennel?! Aki kicsit is felelős ilyent nem tesz meg. Fogorvos ,pedig nem kockáztat ilyet ha nem muszáj. Márpedig jelen esetben nem muszáj.
2021. szept. 20. 01:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy fogröntgennel nem veszélyezteti a babát!
2021. szept. 20. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!