Terhesség első hetei alatt fogászati röntgen?
Figyelt kérdés
Ma + lett a tesztem.Hétfőn lesz 2 hete hogy röntgenezték 1 fogamat.Árthatott a babának a röntgen?2014. jún. 27. 09:14
1/3 anonim válasza:
Nem. Ha ma lett + és kb. mensi napja van, akkor két héttel ezelőtt volt csak az ovud. Szerintem meg sem fogant volna, ha bármi gond adódik. AMúgy is kaptál köpenyt is, szerintem ezek kár aggódni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem meg be sem volt agyazodva ket hete ugyhogy remelyuk nem artott!
3/3 anonim válasza:
Szia! 3 éves makkegészséges kisfiú anyukája vagyok, a terhességem első pár hetében nekem is volt fogászati röntgenem, (nem tudtam,hogy terhes vagyok) ne aggódj nem lesz semmi baj! Ha mégis aggódsz a nőgyógyászod elküldhet genetikára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!