Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen fogászati panorámarön...

Terhesen fogászati panorámaröntgen?

Figyelt kérdés
Volt már valakinek? Műtét miatt lehet, hogy szükségessé válik :( Tudtok olyan helyet, ahol ezt a kellő odafigyeléssel csinálják? 19hkm

2017. máj. 24. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:

20 pár hetesen el kellett mennem fogorvoshoz probléma miatt. Azt mondta nem nyúl hozzá röntgen nélkül, de röntgent terhesség alatt nem szabad. Úgyhogy majd ha megszületik és nem szoptatok akkor megcsinálja. Figyeljek rá nagyon oda ennyit mondott. Nagyon jó orvos. Azóta szerencsére nem fáj a fogam, úgyhogy kibírom.

Ne röntgeneztess, ha nem muszály, de szerintem normális helyen nem is csinálják meg ha tudják hogy kismama vagy.

2017. máj. 24. 12:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos olyan a probléma, hogy nem leger vele megvárni a szülést :( beszélek még a fogorvosommal, hátha röntgen nélkül is meg lehet csinálni a húzást.
2017. máj. 24. 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha végképp muszáj, ólomköpenyt adnak ami védi a hasad. Nekem nem volt, azt mondták a második trimeszter végéig legalább jó lenne halogatni, de végül több gondom nem volt vele. Nekem szájsebészeti bölcsességfog eltávolításhoz kellett volna, ami folyton begyulladt. Szóval nem szívesen röntgeneznek.
2017. máj. 24. 14:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a nődokim, hogy lehet. Pedig olyan doki, aki semilyen gyógyszert nem enged szedni, antibiotikumot és fájd. csillapítót sem.
2017. máj. 24. 14:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Az én dokim is engedte, plusz egy másik ismerős dokit is felhívtam, aki szintén engedte, ha mindenhol letakarnak. De azért mégis bizonytalan vagyok :/ nekem is szájsebészeti bölcsességfog eltávolításhoz kellene.
2017. máj. 24. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!